Modulair barsysteem

Flexbar is een uniek barsysteem met keuze uit meer dan honderd verschillende segmenten. Genoeg keuze dus om je ideale flessenkoeling of barkoeling samen te stellen. Omdat de keuze zo groot is, helpen we graag bij het kiezen van de juiste samenstelling voor locatie. Neem daarvoor contact met ons op!

Modulair barsysteem

Horecagelegenheden die veel waarde hechten aan uitstraling kiezen vaak voor een Flexbar. Onze Flexbar is een modulair barsysteem, opgebouwd uit losse segmenten. Je kunt dus je eigen koeling van A tot Z samenstellen. De mogelijkheden zijn daarbij zeer uitgebreid, wat dit een uniek barsysteem maakt. De Flexbar kan op verschillende manieren worden samengesteld zodat hij past in een rechte bar, maar ook kan worden ingezet als een professionele cocktailbar, ronde bar, doorgeefbar, wijnbar of baristastation.

Flexbar van A tot Z

Je begint bij de keuze tussen een stekkerklare en een remote koeling. Verder kies je voor een look en feel die past bij jouw onderneming. Kies je bijvoorbeeld voor antraciet of chroomstaal? En gaat jouw voorkeur uit naar dichte fronten of glazen fronten? Ook heb je de keuze tussen witte (standaard bij een koelkast met glazen deuren en laden) en gekleurde ledverlichting (optioneel bij een koelkast met glazen deuren en laden). Daarnaast is een centraal elektronisch slotsysteem en optie, waarmee de hele Flexbar vanuit een centraal punt in één keer op slot kan. Gamko biedt niet alleen gekoelde elementen aan. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om een cocktailstation toe te voegen. Een koffiestation, met een verwarmd segment om koffiekopjes voor te verwarmen, behoort ook tot de mogelijkheden!

Passend in elke ruimte

De ruimte die je beschikbaar hebt voor je bar is natuurlijk essentieel voor de maatvoering van je Flexbar. Dit bepaalt bijvoorbeeld hoeveel segmenten er in jouw Flexbar passen. Daar kies je passende deuren en laden bij. Zo kom je tot een Flexbar op maat die in elke ruimte passend te krijgen is.

Vraag om advies

Modulair barsysteem bij
Van der Valk Amsterdam Amstel

Modulair barsysteem bij
Stan & Co

Modulair barsysteem bij
De Waterreus

Snelle en vakkundige installatie

De monteurs van Gamko zorgen ervoor dat de Flexbar op locatie snel en vakkundig geïnstalleerd wordt. Zo kun je zo snel mogelijk genieten van je complete bar op maat! Bovendien wordt eventueel oponthoud in jouw bedrijfsvoering zo tot een minimum beperkt.

Snel en vrijblijvend advies

Benieuwd hoe jouw Flexbar eruit kan zien? Met een configurator kunnen wij eenvoudig een opstelling voor je maken, zodat je direct een beeld hebt van jouw Flexbar!

Voor grotere projecten maken we een ontwerp door middel van een tekening. Lang niet elke Flexbar wordt echter achter de tekentafel ontworpen. We helpen vaak bij het samenstellen van de diverse elementen zonder dat daarbij een ontwerptekening aan te pas komt.

Wij bieden natuurlijk ook vrijblijvend advies op maat. Gamko beschikt over een projectteam dat je adviseert bij het samenstellen van jouw ideale bar. Als je interesse hebt in de Flexbar, neem dan contact met ons op om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

Onderdelenshop

Voorbeelden van ontwerpen

Verschillende klanten van Gamko gingen je al voor. Behoefte aan inspiratie? In de volgende klantverhalen lees je hoe de Flexbar in samenwerking met Gamko is toegepast.

Voorbeelden van ontwerpen

Verschillende klanten van Gamko gingen je al voor. Behoefte aan inspiratie? In de volgende klantverhalen lees je hoe de Flexbar in samenwerking met Gamko is toegepast.

Swipe naar rechts voor meer
Hoe duurzaam zijn wij?