Modulair barsysteem

De Gamko Flexbar is een uniek modulair barsysteem met keuze uit meer dan honderd verschillende segmenten. Genoeg keuze dus om je ideale flessenkoeling of barkoeling samen te stellen. Omdat de keuze zo groot is, helpen we je graag bij het kiezen van de juiste samenstelling van de modulaire bar voor jouw locatie. Neem daarvoor contact met ons op!

Modulair barsysteem

Horecagelegenheden die veel waarde hechten aan uitstraling kiezen vaak voor een Flexbar. De Gamko Flexbar is een modulair barsysteem, opgebouwd uit losse segmenten. Je kunt dus je eigen koeling van A tot Z samenstellen. De mogelijkheden zijn daarbij zeer uitgebreid, wat dit een uniek barsysteem maakt. De Flexbar kan op verschillende manieren worden samengesteld zodat hij past in een rechte bar, maar ook kan worden ingezet als een professionele cocktailbar, ronde bar, doorgeefbar, wijnbar of baristastation.

Flexbar koeling van A tot Z

Waar moet je beginnen bij het samenstellen van een modulaire bar? Je start met de keuze tussen een stekkerklare en een remote koeling. Verder kies je voor een look en feel die past bij jouw onderneming. Ga je bijvoorbeeld voor antraciet of chroomstaal? En heb je voorkeur voor dichte of glazen fronten? Met de Gamko Flexbar zijn beide opties mogelijk. Wat de Flexbar echt uniek maakt, is dat je ook bij laden kunt kiezen voor een glazen front. Hierdoor staat er net als bij glazen deuren altijd een rijtje drankjes in het zicht.

De segmenten in de flexbar met glazen fronten hebben instelbare gekleurde LED verlichting. Je kunt de gewenste kleur instellen, maar ook de intensiteit van het licht aanpassen om de gewenste sfeer te cre√ęren. De verlichting maakt de Flexbar koeling geschikt voor iedere bar omgeving: van een bruin caf√© tot een cocktailbar of club!

Bekijk alle mogelijkheden

Modulair barsysteem bij
Van der Valk Amsterdam Amstel

Modulair barsysteem bij
Stan & Co

Modulair barsysteem bij
De Waterreus

Innovatieve uitbreidingsmogelijkheden

Bovendien biedt Gamko niet alleen gekoelde elementen aan, maar je hebt ook de mogelijkheid om handige functionaliteiten toe te voegen aan de Flexbar. Zo kun je een centraal elektronisch slotsysteem integreren, waarmee je de hele Flexbar vanuit √©√©n centraal punt in √©√©n keer kunt vergrendelen. Maar er zijn ook andere opties zoals de mogelijkheid om een cocktailstation toe te voegen, waardoor je gemakkelijk en effici√ęnt cocktails kunt bereiden. En een koffiestation, met een verwarmd segment om koffiekopjes voor te verwarmen, behoort ook tot de mogelijkheden. Zo kun je altijd de perfecte koffie serveren in jouw bar omgeving!

Passend in elke ruimte

Of je nu een grote of kleine ruimte hebt voor je bar, de maatvoering van de modulaire bar is van essentieel belang. Dit bepaalt bijvoorbeeld hoeveel segmenten er in jouw Gamko Flexbar passen. Hierbij kun je de deuren en laden kiezen die perfect bij jouw ruimte passen. Op deze manier kun je een Flexbar op maat cre√ęren die naadloos in elke ruimte past, ongeacht de afmetingen. Zo kun je optimaal gebruikmaken van de beschikbare ruimte en een functionele en stijlvolle baropstelling realiseren.

Snel en vrijblijvend advies

Wij bieden natuurlijk ook vrijblijvend advies op maat. Gamko beschikt over een projectteam dat je adviseert bij het samenstellen van jouw ideale bar. Als je interesse hebt in de Flexbar, neem dan contact met ons op om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

Vraag om advies

Snelle en vakkundige installatie

Benieuwd hoe jouw Flexbar eruit kan zien? Met een configurator kunnen wij eenvoudig een opstelling voor je maken, zodat je direct een beeld hebt van jouw Flexbar koeling! Voor grotere projecten maken we een ontwerp van de modulaire bar door middel van een tekening. Lang niet elke Flexbar wordt echter achter de tekentafel ontworpen. We helpen vaak bij het samenstellen van de diverse elementen zonder dat daarbij een ontwerptekening aan te pas komt.

De monteurs van Gamko zorgen ervoor dat de Flexbar koeling op locatie snel en vakkundig ge√Įnstalleerd wordt. Zo kun je zo snel mogelijk genieten van je complete bar op maat! Bovendien wordt eventueel oponthoud in jouw bedrijfsvoering zo tot een minimum beperkt. Ook na de installatie van de Gamko Flexbar staan we voor je klaar met onze service en onderhoud. Maar mocht je zelf een los koeling onderdeel willen bestellen dan kan dit ook. In de onderdelen shop vind je de originele Gamko koeling onderdelen voor alle Gamko koelingen. Zo kun je bijvoorbeeld ook zelf heel eenvoudig een deurrubber of handgreep vervangen.

Onderdelenshop

Voorbeelden van ontwerpen

Verschillende klanten van Gamko gingen je al voor. Behoefte aan inspiratie? In de volgende klantverhalen lees je hoe de Flexbar in samenwerking met Gamko is toegepast.

Voorbeelden van ontwerpen

Verschillende klanten van Gamko gingen je al voor. Behoefte aan inspiratie? In de volgende klantverhalen lees je hoe de Flexbar in samenwerking met Gamko is toegepast.

Swipe naar rechts voor meer
Hoe duurzaam zijn wij?