Stadscafé De Vooruitgang – Eindhoven

Geplaatst op 31 mei | 5 minuten leestijd
Deel dit artikel

Totaal vernieuwde zaak, zelfde sfeer

Het monumentale Eindhovense stadscafé De Vooruitgang kreeg twee jaar geleden een zware klap te verduren. Op de voorgevel na brandde het hele pand af. Inmiddels is het café aan de Markt compleet herbouwd. Gamko leverde compleet nieuwe koelbuffetten die aan de nieuwe routing en wensen voldoen.

Eigenaar Debuut BV wist het al snel: de zaak in het centrum van Eindhoven moet na de brand terugkeren. De aanvraag voor ons aandeel in het project kwam via Rob Bongers van Horeca Development (Steelstuff). Op basis van het ontwerp van Horeca Development leverden wij maatwerk. De barren moesten vooral functioneel zijn en praktisch in gebruik. Dat is helemaal gelukt. Gamko heeft een lange en hechte relatie met Debuut BV. We leveren al zo’n 35 jaar koelingsoplossingen voor de vele zaken die Debuut BV door heel Nederland exploiteert. Stadscafé De Vooruitgang is daar een fraai voorbeeld van.

‘Ze weten wat we willen’

‘De sfeer van het oude café De Vooruitgang moest gewoon blijven. Dat wisten we na de brand al heel snel’, vertelt Fred Bus, projectleider bij Debuut BV. ‘We zitten midden in Eindhoven en er komen hier dagelijks veel mensen langs. Die willen we natuurlijk graag in onze zaak hebben. We hebben dus een doelgroep van jong tot oud, het is echt een huiskameridee. Dat staat centraal in het concept. Het is mooi om te zien dat we zo snel na de heropening al meer gasten dan eerst binnen krijgen. Het is een prachtig sfeervol café geworden waar je ook lekker wat kunt eten. Gamko heeft zeker aan dit succes bijgedragen met hun expertise in koelingen. Ze zijn flexibel, vernieuwen veel en leveren prima werk. We hebben wel eens uitstapjes gemaakt naar andere partijen, maar keerden toch weer terug bij Gamko. Ze weten gewoon wat we willen.’

Meer weten over de Café De Vooruitgang? Kijk op www.de-vooruitgang.nl

‘Gamko bood uitstekende oplossingen in onze totaal vernieuwde zaak.’

Project feiten

Hoe duurzaam zijn wij?