Energie besparen? Dat doe je met Gamko.

Gamko staat sinds jaar en dag garant voor de ontwikkeling van kwalitatieve, duurzame en energiezuinige producten. Met onze handige energievergelijker, weet je precies hoeveel je bespaart met een nieuwe koeling ten opzichte van je huidige koeling.

Bereken nu wat je bespaart!

Waarom kies je voor Gamko? Check de vergelijking!

Waar let je op wanneer je een nieuwe koeling aanschaft? Een belangrijke factor hierbij is energieverbruik. Niet alleen voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Het is verstandig om bij aanschaf van een nieuwe koeling niet alleen te letten op de aanschafwaarde, maar om ook de terugkerende kosten zoals het energieverbruik te bekijken. Met onze apparatuur bespaar je aanzienlijk op de terugkerende energiekosten.

Gamko is continu bezig met productontwikkelingen zoals het verminderen van het energieverbruik waar je als gebruiker de voordelen van hebt. We blijven onszelf uitdagen en houden andere partijen in de markt daarbij nauwlettend in de gaten. We vergelijken de Gamko apparatuur regelmatig met soortgelijke modellen in de markt. De testen worden uitgevoerd door een onafhankelijk bureau.

EcoDesign

Sinds 1 maart 2021 is er voor professionele drankenkoelingen met een verkoopfunctie een nieuwe regeling van kracht: de EcoDesign regelgeving (NEN EN 16902). De regeling is erop gericht om de maak industrie te stimuleren om de komende jaren te investeren in techniek die een steeds betere energy efficiency moet opleveren.

Duurzaamheid en innovatie staan bij Gamko voorop. Zo maken wij bij iedere ontwikkeling grote stappen in het verminderen van energieverbruik. Het optimaliseren van de koelmachines, het verbeteren van isolatie en het perfectioneren van de glaskwaliteit (indien van toepassing) zijn aspecten waar we ons iedere dag mee bezig houden. Daarnaast zijn al onze koelingen ook voorzien van een natuurlijk koudemiddel. Dit zie je allemaal terug in het beperkte energieverbuik van Gamko apparatuur.

Wil je weten wat de EcoDesign regelgeving voor jou betekent? Lees verder op deze pagina. 

eBook downloaden
Hoe duurzaam zijn wij?