Hotels

Comfort en ontzorging staan in de hotelbranche op nummer één. Als hoteleigenaar wil je het bezoek van je gast natuurlijk zo compleet mogelijk maken. De meeste hotels kiezen daarom ook voor een restaurant of een bar.

Bars met verschillende functies

In hotels komen zowel restaurantbars als cafébars veel voor. Het verschil tussen deze twee is dat de bar in het restaurantgedeelte met name als uitgiftebar dient. Gasten zitten daar immers aan tafel om te genieten van spijs en drank. Voor de hotelbar geldt dat gasten ook vaker aan de bar zitten en daar komen om een (speciaal)biertje, een wijntje of iets fris te drinken. Dit brengt dus verschillen in het assortiment en verschillen in de routing, die bepalend is voor de barinrichting. In die zin komen in de hotelbranche kenmerken terug van zowel cafés als restaurants.

Koelingen voor zelfservice
Daarnaast beschikken hotels vaak over vergaderzalen. Daar komen we vaak kleine bars tegen waar gasten zelf wat te drinken kunnen pakken. Dit zijn meestal koelingen met glazen deuren die op ooghoogte staan, zodat de gast direct een overzicht heeft van het assortiment. Na afloop wordt de inhoud geteld en op basis daarvan wordt de rekening op gemaakt. De Maxiglass is daar bijvoorbeeld bijzonder geschikt voor, omdat de verlichting dimbaar is en de aandrijving van de koeling niet in het zicht zit. Ook bestaat de optie om daar wieltjes onder te plaatsen, zodat de koeling makkelijk van de ene ruimte naar de andere kan worden verplaatst.

Bekijk alle producten

Laat je inspireren door
Gamko bij Hotel Van der Valk Zuidas

Laat je inspireren door
Gamko bij Herberg Den Hemel

Laat je inspireren door
Gamko bij Hotel Jakarta

Design en duurzaamheid

Green Key is het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en zakelijke markt. Bedrijven met een Green Key keurmerk doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat hun gasten inleveren op comfort en kwaliteit. Wanneer je het Green Key keurmerk wilt behalen, behouden of verbeteren, zijn Gamko drankenkoelingen de juiste keuze. Gamko is door de stichting KMVK gecertificeerd als Green Key leverancier en te vinden in de categorieën “Energie” en “Voedsel en Drank”.

Energiezuinige ledverlichting
Het oog wil natuurlijk ook wat. Zeker in bedrijven waar de bar in het zicht staat. Flessenkoelingen in de voorbar zijn bijvoorbeeld niet zichtbaar. Daarbij adviseren wij vaak onze GM-Line. Als de koeling juist wél onderdeel is van de uitstraling, heb je de mogelijkheid om te kiezen voor bijvoorbeeld E3 flessenkoelingen met glazen deuren. Ook heb je de optie om deze koelingen uit te rusten met gekleurde ledverlichting. Dat zijn energiezuinige leds waarbij verschillende kleuren mogelijk zijn. Daarmee verandert functionele apparatuur in design en worden de koelingen deel van het concept.

Ons MVO-beleid

Kies voor een onderhoudscontract bij Gamko

Preventief onderhoud is noodzakelijk om de levensduur van je koelingen te verlengen. Als ondernemer heb je al genoeg aan je hoofd. Onderhoud schiet er dus wel eens bij in. Gamko helpt je daarom graag bij het onderhoud. Dit is een belangrijk onderdeel van onze service. Al onze klanten hebben de mogelijk om een onderhoudscontract bij ons af te sluiten. Wij raden het je altijd aan om in ieder geval maandelijks zelf de koeling te reinigen en jaarlijks een grondige reiniging door Gamko te laten verzorgen. We kunnen dan direct een algemene check voor al je koelingen uitvoeren.

Lees meer

Laat je inspireren

Gamko ondersteunt diverse hoteleigenaren. Ons productassortiment is zo flexibel mogelijk en ‘beweegt’ mee met de vraag van steeds veranderende markten. Bekijk de verhalen van hoteleigenaren die jou voorgingen en doe er je voordeel mee!

Bekijk alle cases

Laat je inspireren

Gamko ondersteunt diverse hoteleigenaren. Ons productassortiment is zo flexibel mogelijk en ‘beweegt’ mee met de vraag van steeds veranderende markten. Bekijk de verhalen van hoteleigenaren die jou voorgingen en doe er je voordeel mee!

Bekijk alle cases
Swipe naar rechts voor meer
Hoe duurzaam zijn wij?