Duurzaamheid

Gamko bouwt mee aan een betere toekomst. We werken aan duurzame koelingen en een duurzaam koelingsproces bij onze klanten. Alleen zo voldoen we aan de wensen van al onze opdrachtgevers, nu en in de toekomst.

Hoe kan jij energie besparen?

De investeringen in de horeca zijn fors en de marges krap. Goede ondernemers zijn daarom altijd op zoek naar manieren om kosten te besparen. Daarbij helpen alle beetjes. De energierekening is iedere maand weer een pijnlijke kostenpost. Wij leggen je uit hoe je bespaart op je energierekening met Gamko.

Ik wil besparen

Energie label koelingen

Vanaf 1 maart 2021 wordt voor professionele drankenkoelingen met een verkoopfunctie een nieuwe regeling van kracht: de EcoDesign regelgeving (NEN EN 16902). Het klimaat heeft onze hulp nodig, daar zijn we het allemaal mee eens. Daarom wordt de EcoDesign regelgeving verder aangescherpt voor professionele drankenkoelingen met een verkoopfunctie. Voor het Gamko assortiment betreft dit de volgende productlijnen:

Meer over energielabels

Bespaar met EIA

De Energie-investeringsaftrek (EIA) is een subsidie voor ondernemers die investeren in energiebesparende bedrijfsmiddelen of het opwekken van duurzame energie. Met de aanschaf van een Gamko drankenkoeling label A t/m D kun je gebruik maken van de EIA regeling. Ontdek meer over de EIA regeling.

Meer over EIA

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Gamko bouwt mee aan een betere toekomst. We investeren in onze mensen en hun vaardigheden. Daarnaast werken we aan duurzame koelingen en een duurzaam koelingsproces bij onze klanten. Een duurzame koeling is duurzaam in gebruik en recyclebaar. Een duurzaam productieproces betekent onder andere dat we transportbewegingen tot een minimum beperken. Zo zorgen we ervoor dat de kwaliteit van ons koelingenassortiment en van onze service op een hoog niveau blijft. Alleen zo voldoen we aan de wensen van al onze opdrachtgevers, nu en in de toekomst.

Meer over MVO
Hoe duurzaam zijn wij?