IJsblokjesmachines

Het schenken van een koud drankje gaat vaak gepaard met ijs. Een ijsblokjesmachine is dus onmisbaar als je als horecaondernemer het perfecte koude drankje wilt schenken. Met de ijsblokjesmachines van Wessamat maken wij ons assortiment compleet.

Laag waterverbruik

Gamko levert in Nederland Wessamat ijsblokjesmachines. Wessamat is een kwalitatief hoogstaand merk. De machines hebben een laag waterverbruik in verhouding met de hoeveelheid ijsblokjes die je ermee maakt. Welke ijsblokjesmachine je nodig hebt, is afhankelijk van de hoeveelheid ijs die je dagelijks gebruikt. Grotere machines produceren immers meer ijs. Alle machines beschikken over een voorraadbunker waarin het ijs wordt bewaard.

Golventechniek: perfectie en betrouwbaarheid
Voor zuivere ijsblokjes zijn de ijsblokjesmachines van Wessamat de beste keus. De machines staan garant voor perfectie en betrouwbaarheid dankzij de zogenaamde golventechniek. Dit houdt in dat het water, waarmee de ijsblokjes worden bereid, zich ritmisch beweegt. Hierdoor ontstaat er een regelmatige golfbeweging met een constante snelheid. Het gevolg daarvan is dat eerst de watermoleculen bevriezen. De in het drinkwater opgeloste stoffen en verontreinigingen blijven achter in de waterbak en worden met het restwater afgevoerd. Het resultaat? Perfecte, kristalheldere ijsblokjes!

Vraag om advies

Hoe duurzaam zijn wij?