Koel- en vriescellen

Voor elke denkbare situatie kunnen wij koel- en vriescellen leveren. Denk aan restaurants en supermarkten, maar ook aan ziekenhuizen. Het toepassingsgebied van koelcellen en vriescellen is dus bijzonder breed!

Een koel- of vriescel voor elke situatie

Het brede assortiment koel- en vriescellen van Gamko bestaat onder meer uit vloerloze cellen, cellen met schuifdeuren en gecombineerde cellen. Daarnaast zijn er verschillende diktes panelen verkrijgbaar en kun je kiezen voor een geïsoleerde vloer. Wil je een koelcel of vriescel op een moeilijk toegankelijke locatie? Ook dat is geen probleem. Kortom, voor elke situatie is een geschikte koel- of vriescel samen te stellen. Neem contact met ons op om jouw wensen voor een koelcel te bespreken.

Ideaal bij een hoge doorloopsnelheid
Een koel- of vriescel bestaat altijd uit een behoorlijk aantal vierkante meters die je meestal buiten je zaak plaatst, in een magazijn of in een andere ruimte. Het wordt dan ook meestal gebruikt om voorraad gekoeld op te slaan. Heb je bijvoorbeeld een keuken met hoge doorloopsnelheid? Dan is het wel zo handig om een grote voedselvoorraad te koelen. Je kunt ook een koelcel kopen om een groot aantal fusten te koelen. Daar hebben we ook fustenkoelingen voor in ons assortiment.

Een koelcel op maat
Een koelcel of vriescel betreft altijd maatwerk. We kunnen je altijd van het juiste advies voor jouw situatie voorzien. Als je kiest om een koel- en/of vriescel bij Gamko te kopen, voeren we het gehele proces van A tot Z uit met onze eigen specialisten. Zij stellen dan samen met jou de perfecte koelcel of vriescel samen. Waar je ook voor kiest, elke koel- en vriescel van Gamko beschikt over de best passende koeltechniek.

Vraag om advies

Hoe duurzaam zijn wij?