Recreatiebedrijven

De recreatiebranche bestaat uit ontzettend veel soorten bedrijven. Denk aan theaters, bungalowparken, sportverenigingen, bioscopen, zwembaden, poppodia en evenementenhallen. Alle bars hebben gemeen dat je er zo efficiënt mogelijk moet kunnen werken. Dat betekent zo min mogelijk lopen en zo snel mogelijk de juiste dranken bij de hand hebben. Gamko helpt je hierbij!

Zorg voor voldoende voorraad

Voldoende voorraad en zo efficiënt mogelijk kunnen werken zijn belangrijke pijlers, ook voor recreatiebedrijven. Wanneer heb je voldoende voorraad? Als je een goede dag hebt gedraaid en niet bij hebt hoeven vullen. Je kunt dan dagelijks voor je het licht uitdoet de koelingen weer bijvullen, zodat je je daar tijdens openingstijden geen zorgen over hoeft te maken. Efficiëntie heeft alles te maken met je barinrichting. Wat is een goede bar? Als je met één stap naar links of naar rechts alle drankjes van een hele bestelling kunt verzamelen. Gamko geeft je advies over barinrichting en de koelingen die passen bij jouw capaciteit.

Maxiglass: ideaal voor dranken in plastic flesjes
In sportbars bestaat het assortiment voor een groot deel uit sportdranken en ook steeds vaker uit gezonde producten, zoals smoothies. Het assortiment in een sportkantine is vaak iets beperkter dan in een café bijvoorbeeld. Hier adviseren we vaak onze Maxiglass-koelingen. Dit zijn koelingen met glazen deuren die eenvoudig op ooghoogte geplaatst kunnen worden. Deze koelingen hebben bovendien als voordeel dat ze voldoende ruimte bieden en voorzien zijn van plateaus in plaats van roosters. Plateaus bieden voordelen voor o.a. zwembaden. Er mag daar namelijk geen glas worden gebruikt, dus moeten er drankjes in blik of plastic flesjes worden geserveerd. Dit staat echter erg wankel op een rooster. Maxiglass met plateaus is dus een ideale oplossing in dat geval!

Bekijk alle producten

Laat je inspireren door
Gamko bij Kinepolis Dordrecht

Laat je inspireren door
Gamko bij Schouwburg Kunstmin

Laat je inspireren door
Gamko bij Stadsschouwburg Utrecht

Kies voor een onderhoudscontract bij Gamko

Preventief onderhoud is noodzakelijk om de levensduur van je koelingen te verlengen. Als ondernemer heb je al genoeg aan je hoofd. Onderhoud schiet er dus wel eens bij in. Gamko helpt je daarom graag bij het onderhoud. Dit is een belangrijk onderdeel van onze service. Al onze klanten hebben de mogelijk om een onderhoudscontract bij ons af te sluiten. Wij raden het je altijd aan om in ieder geval maandelijks zelf de koeling te reinigen en jaarlijks een grondige reiniging door Gamko te laten verzorgen. We kunnen dan direct een algemene check voor al je koelingen uitvoeren.

Lees meer

Laat je inspireren

Gamko ondersteunt diverse recreatiebedrijven. Ons productassortiment is zo flexibel mogelijk en ‘beweegt’ mee met de vraag van steeds veranderende markten. Bekijk de verhalen van ondernemers die jou voorgingen en doe er je voordeel mee!

Bekijk alle cases

Laat je inspireren

Gamko ondersteunt diverse recreatiebedrijven. Ons productassortiment is zo flexibel mogelijk en ‘beweegt’ mee met de vraag van steeds veranderende markten. Bekijk de verhalen van ondernemers die jou voorgingen en doe er je voordeel mee!

Bekijk alle cases
Swipe naar rechts voor meer
Hoe duurzaam zijn wij?