Service en onderhoud

Omdat wij ook na aankoop van jouw koeling streven naar de hoogste kwaliteit

Gamko’s service

Je nieuwe koelingen installeren we vakkundig en oude koelingen voeren we milieuvriendelijk af. Het serviceteam van Gamko staat daarnaast klaar om je snel en efficiënt te helpen in een geval van storing aan je koeltechnische installatie(s). Daarnaast zorgen we voor regulier onderhoud van koelingen om storingen te voorkomen en het stroomverbruik zo laag mogelijk te houden. We adviseren je hierbij vrijblijvend om ervoor te zorgen dat je de beste beslissing kunt nemen in alle levensfasen die een koeling doorloopt.

24/7 bereikbaar

Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar op 076-5087500. Bij telefonisch contact word je direct te woord gestaan door een van onze planners. Onze planner checkt in eerste instantie of je het probleem zelf kunt verhelpen of dat er een monteur moet worden ingepland. Afhankelijk van het merk van je koeling en je contract, helpen wij je zo snel mogelijk!

Bij een storing bel je direct 076 – 5087500

Je kunt een storing ook via dit contactformulier doorgeven. Dit wordt tijdens kantooruren direct verwerkt.

De voordelen van een onderhoudscontract

Voorkomen is beter dan genezen

Voorkom onnodige storingen en reparaties

Bespaar stroomgebruik

Bespaar op stroomgebruik door vitale onderdelen tijdig te vervangen

Snelle reparaties

Service door een ervaren koelmonteur die vrijwel alle onderdelen ter plaatse heeft zodat de koeling direct wordt gerepareerd

Duurzaam

Geniet langer van je koeling

Swipe naar links voor meer

Voorwaarden en meer informatie

Bekijk ook de voorwaarden van het onderhoudscontract. Bel 076-5087 500 of mail naar service.nl@foster-gamko.com voor meer informatie.

Onderhoudscontract aanvragen

Waarom een onderhoudscontract bij Gamko?

Met een onderhoudscontract laat je Gamko voor je koeling zorgen. Zo houd jij meer tijd over voor het verzorgen van je gasten. Bespaar tijd, geld en een hoop stress, want met een onderhoudscontract staat Gamko 24/7 paraat. Zo houden we samen het hoofd koel.

Preventief onderhoud en gratis APK

Met een Gamko onderhoudscontract zorgen wij elk jaar voor preventief onderhoud van je koeling. Zo voorkom je een storing of ander mankement. Voorkomen is immers beter dan genezen. Niets is zo vervelend als een koeling die op een piekmoment niet goed werkt. Een koeling moet gewoon werken. Je wilt er geen omkijken naar hebben. Met een preventieve onderhoudsbeurt gaat je koeling langer mee, ben je potentiële storingen de baas en voorkom je onnodig stroomverbruik. Ook krijg je van ons een gratis APK: je koeling wordt gecheckt op 20 technische punten.

NEN3140 keuring

NEN3140 is de Nederlandse norm voor veilige bedrijfsvoering van werkzaamheden nabij, aan of met elektrische apparatuur. Naast het reguliere onderhoud en de APK, kan Gamko deze jaarlijkse verplichte NEN3140 keuring voor al je elektrische apparatuur uitvoeren. Elk gekeurd apparaat krijgt na keuring een sticker die aantoont dat het apparaat in orde is en tot wanneer de keuring geldig is.

Onderhoud met Verlengde Garantie

Wanneer je bij aanschaf van een nieuwe koeling direct een onderhoudscontract voor 5 jaar afsluit, geniet je niet alleen van de voordelen maar verleng je ook direct de volledige garantie op de koeling van 1 naar 5 jaar! Dan ben je verzekerd van:

  • Service binnen 24 uur
  • Service buiten kantooruren en in het weekend
  • Besparing op stroomgebruik doordat onderdelen tijdig vervangen worden

De beste monteurs

Een Gamko-monteur ben je niet zomaar. Onze monteurs hebben een gedegen opleiding en bezitten een hoog theoretisch en koeltechnisch kennisniveau. Gamko heeft de beste koeltechnische monteurs in vaste dienst. Zij staan voor je klaar bij de installatie, het onderhoud en de reparatie van al je koelsystemen. In de meeste gevallen krijg je te maken met een monteur die je al kent, dankzij onze landelijke servicedekking met regionale indeling.

Aantoonbaar kennis van techniek en milieu

Uiteraard hebben al onze monteurs het verplichte F-gassencertificaat (voorheen STEK), waarmee zij aantoonbaar kennis hebben van alle technische en milieuaspecten van het koeltechnische vak. Het VCA-diploma en ons veiligheidsmanagementsysteem verzekeren dat elke monteur werkt volgens de veiligheidsvoorschriften. Elke monteur beoordelen wij ten slotte op zijn praktische kwaliteiten en resultaten.

Hoe duurzaam zijn wij?