Foster en Gamko Cool Consult voor ketens

Besparen door beter & effici√ęnter te koelen

Maak je je zorgen over de toenemende energiekosten, apparatuur die het begeeft of de financiering van geplande uitbreidingen? Foster en Gamko staan aan jouw zijde. Met Cool Consult zorgen we ervoor dat jouw koelinstallaties klaar zijn voor de toekomst. We inventariseren op locatie de conditie van de koelingen waarmee we je inzicht geven in de verwachte onderhouds- en vervangingskosten. Daarnaast voorzien we je van vrijblijvend advies voor effici√ęnter gebruik om zowel personeels- als energiekosten te verminderen. Deze exclusieve service is speciaal ontwikkeld voor hotels, restaurants en fastfoodketens en draagt bij aan de optimale prestaties van jouw apparatuur en personeel door middel van inzicht en advies.

Kies voor Cool Consult en profiteer van:

 • Inzicht in de conditie van jouw koelinstallaties op 1 tot 3 locaties.
 • Vrijblijvend deskundig advies over mogelijkheden tot kostenbesparing.
 • Toegang tot uitgebreide financieringsopties.
 • Het bereiken van uniformiteit in de keukens binnen jouw concept.

Grip op je kosten, inzicht in kansen.

Dankzij Cool Consult kun je vertrouwen op de meest effici√ęnte kostenbeheersing voor jouw koelinstallaties. We nemen de totale eigendomskosten mee, inclusief onderhoud, reparaties en energieverbruik. Zo kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan en weet je precies wanneer grote uitgaven te verwachten zijn. Onze Foster en Gamko adviseur stelt een actieplan op met het meest ideale moment om te vervangen.

Plan een gratis en vrijblijvend Cool Consult

Wil je geen geld laten liggen en geen onnodige kosten maken? Plan dan een gratis locatiebeoordeling. Je ontvangt volledig vrijblijvend een evaluatie van je koelinstallaties op 1 tot 3 locaties. Na de locatiebeoordeling weet je precies wat de status van je koelinstallaties is, welke grotere investeringen eraan komen en strategie√ęn om je winst te verhogen.

  Contactaanvraag verstuurd! Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.
  Terug naar het formulier

  Hoe werkt het Foster en Gamko Cool Consult?

  Kennismakings gesprek

  In dit eerste gesprek vertellen jullie alles over toekomstige plannen en doelstellingen, zodat we gezamenlijk een duidelijk beeld kunnen krijgen van jouw koelingsbehoeften.

  Analyse van jouw koelinstallaties

  Tijdens een locatiecheck inventariseren we welke koelinstallaties er staan, hoe oud ze zijn, in welke staat ze verkeren en hoe het gebruik effici√ęnter kan. De bevindingen vatten we samen in een handig overzicht.

  Vrijblijvend advies

  Je krijgt inzicht in de verwachte onderhouds- en vervangingskosten op korte termijn en de mogelijkheden om energie te besparen. Daarnaast adviseren we je over effici√ęnter gebruik om personeelskosten en energiekosten te reduceren.

  Op maat gemaakt actieplan

  Ben je enthousiast, dan ontvang je een voorstel op maat voor service, onderhoud en vervanging. Hiermee ben je verzekerd van de beste prijzen en de meest geschikte koeloplossingen. Bovendien nemen we in ons actieplan strategie√ęn op om jouw winst te maximaliseren.¬†

  Swipe naar links voor meer

  Heb je nog vragen?

  Vul het formulier hierboven in of neem contact op met een van de Foster en Gamko-adviseurs: 076-5087 500

  Hoe duurzaam zijn wij?