Routing bepaalt je barindeling
Niets is zo vervelend als een bar waarbij de routing niet klopt. Routing is altijd een belangrijk aspect bij het indelen van je bar, zeker in restaurants. Je gasten zitten immers meestal aan tafels en niet aan de bar. Vanuit je bar worden drankjes naar de tafels gebracht. Het gaat dus meestal om een uitgiftebar. Dat geldt niet alleen voor restaurants, maar bijvoorbeeld ook voor restobars, brasserieën en andere horecabedrijven met een terras. De lijnen van de bar naar de tafels zijn hierbij het belangrijkst. Er moet bijvoorbeeld een plaats zijn waar je gemakkelijk dienbladen kunt pakken en een plaats waar je bladen met leeg servies terug kunt zetten. Een betrouwbare analyse, goed advies en het juiste product zijn de voorwaarden voor succes. En daar zorgt Gamko voor!
Totaaloplossing: van routing tot uitstraling
In een restaurant is de plaats van het baristastation ook zeer belangrijk. Gasten die binnenkomen én gasten die weggaan nemen namelijk vaak een kopje koffie. Daar moet rekening mee worden gehouden in je barindeling. Je wilt immers voorkomen dat het bedienend personeel elkaar in de weg loopt. Als het gaat om hete dranken is het wenselijk dat de lijntjes naar de tafels het kortst zijn. Het is dus niet handig om een koffiestation midden in de bar te plaatsen. In onze modulaire Flexbar bieden we naast onze koelingen ook segmenten waarmee je kopjes kunt voorverwarmen. Zo kunnen we samen met de restauranteigenaar een totaaloplossing samenstellen waarin is nagedacht over de uitstraling en de routing. Dit zijn essentiële zaken voor restaurants, restobars en brasserieën.
Maatwerk van Gamko
Gamko heeft alle apparatuur in huis voor koelen en vriezen en levert in uiteenlopende stijlen en maten. Dat betekent maatwerk in flexibiliteit en functionaliteit. Bij het adviseren van restaurants en brasserieën kijken we altijd eerst naar het assortiment en de grootte daarvan. Worden er bijvoorbeeld veel soorten wijn geschonken, dan adviseren wij vaak koelingen met laden. Daar passen liter- en anderhalveliterflessen goed in. Bovendien zijn alle flessen dan binnen handbereik. Alcoholische dranken worden meestal aan de voorzijde van de bar gegroepeerd. Frisdranken, alcoholvrije dranken en speciaalbieren staan vaak aan de achterzijde in koelingen met glazen deuren. Zo hebben gasten direct een goed overzicht van het assortiment.
Betrouwbaar en flexibel dankzij onze ervaring
Natuurlijk hoef je het ontwerp en de afmetingen van je bar niet helemaal zelf te bedenken. De toegevoegde waarde van Gamko, naast betrouwbare en flexibele apparatuur, is onze ervaring. Daardoor weten we wat werkt en wat er nodig is voor een goede indeling. Dat betekent dat je als restauranteigenaar niet teveel investeert én een oplossing krijgt die is toegespitst op de benodigde capaciteit binnen jouw concept.
Kies voor een onderhoudscontract bij Gamko
Preventief onderhoud is noodzakelijk om de levensduur van je koelingen te verlengen. Als ondernemer heb je al genoeg aan je hoofd. Onderhoud schiet er dus wel eens bij in. Gamko helpt je daarom graag bij het onderhoud. Dit is een belangrijk onderdeel van onze service. Al onze klanten hebben de mogelijk om een onderhoudscontract bij ons af te sluiten. Wij raden het je altijd aan om in ieder geval maandelijks zelf de koeling te reinigen en jaarlijks een grondige reiniging door Gamko te laten verzorgen. We kunnen dan direct een algemene check voor al je koelingen uitvoeren.
Laat je inspireren
Gamko ondersteunt diverse restauranteigenaren. Ons productassortiment is zo flexibel mogelijk en ‘beweegt’ mee met de vraag van steeds veranderende markten. Bekijk de verhalen van restauranteigenaren die jou voorgingen en doe er je voordeel mee!
Laat je inspireren
Gamko ondersteunt diverse restauranteigenaren. Ons productassortiment is zo flexibel mogelijk en ‘beweegt’ mee met de vraag van steeds veranderende markten. Bekijk de verhalen van restauranteigenaren die jou voorgingen en doe er je voordeel mee!