Restaurants

Buitenshuis genieten van goed eten, een heerlijk drankje en elkaars gezelschap. Dat is waar het bij een restaurant en brasserie om draait. Voor een optimale beleving is het dan natuurlijk belangrijk dat alle drankjes op de juiste temperatuur zijn, van alcoholvrije drankjes tot speciaalbieren.

Koelingen voor restaurants

In een restaurant ligt de nadruk van een koeling vaak meer op functionaliteit dan op presentatie, omdat de gasten hun bestelling doorgaans via de menukaart plaatsen. Hierdoor wordt de koeling vooral ingezet voor het snel en efficiënt bewaren van dranken. Of het nu gaat om flessen wijn, speciaalbieren of frisdranken, onze koelingen hebben een grote opslagcapaciteit en zorgen voor optimale temperatuurbeheersing, zodat de drankjes altijd op de juiste temperatuur geserveerd kunnen worden. Wij bieden professionele koelingen in verschillende formaten en uitvoeringen, afgestemd op de beschikbare ruimte en gewenste capaciteit in jouw restaurant. Of je nu kiest voor koeling met gesloten deuren of lades of koelingen met glazen deuren, (of een combinatie daarvan) wij zorgen voor de perfecte match.

Bekijk alle producten

Routing bepaalt je barindeling

Naast de juiste horeca koeling is routing een belangrijk aspect bij het indelen van je bar, zeker in restaurants. Niets is zo vervelend als een bar waarbij de routing niet klopt.  Je gasten zitten immers meestal aan tafels en niet aan de bar. Vanuit je bar worden drankjes naar de tafels gebracht. Het gaat daarbij vaak om een uitgiftebar. Dat geldt niet alleen voor restaurants, maar bijvoorbeeld ook voor restobars, brasseries en andere horecabedrijven met een terras. De lijnen van de bar naar de tafels zijn hierbij het belangrijkst. Er moet bijvoorbeeld een plaats zijn waar je gemakkelijk dienbladen kunt pakken en een plaats waar je bladen met leeg servies terug kunt zetten. Een betrouwbare analyse, goed advies en het juiste product zijn de voorwaarden voor succes. En daar zorgt Gamko voor!

Tips voor de ideale barindeling

Totaaloplossing: van routing tot uitstraling

De plaats van het baristastation in een restaurant is ook zeer belangrijk. Gasten die binnenkomen én gasten die weggaan, nemen vaak een kopje koffie, wat invloed heeft op de barindeling. Het is belangrijk te voorkomen dat het bedienend personeel elkaar in de weg loopt. Bij hete dranken wil je de kortst mogelijke route naar de tafels. Een koffiestation midden in de bar is dus niet ideaal. Naast onze koelingen biedt de modulaire Flexbar ook segmenten voor het voorverwarmen van kopjes. De Flexbar is volledig aanpasbaar, zodat je zowel kunt zorgen voor een efficiënte routing als voldoende koelingscapaciteit voor verschillende dranken. Samen met de restauranteigenaar kunnen we een oplossing op maat samenstellen, waarbij zowel uitstraling als routing centraal staan. Deze factoren zijn essentieel voor restaurants, restobars en brasserieën.

Meer over de Flexbar

Maatwerk koelingen voor jouw restaurant

Gamko heeft alle apparatuur in huis voor koelen en vriezen en levert in uiteenlopende stijlen en maten. We begrijpen dat de juiste koeling voor een restaurant afhangt van het type gerechten en dranken die geserveerd worden. Bij het adviseren van restaurants en restobars kijken we dan ook altijd eerst naar het assortiment en de grootte daarvan. Worden er bijvoorbeeld veel soorten wijn geschonken, dan adviseren wij vaak koelingen met laden. Daar passen liter- en anderhalveliter flessen goed in. Bovendien zijn alle flessen dan binnen handbereik. Alcoholische dranken worden meestal in een koeling aan de voorzijde van de bar gegroepeerd. Frisdranken, alcoholvrije dranken en speciaalbieren staan vaak aan de achterzijde in koelingen met glazen deuren. Zo biedt de koeling in het restaurant direct een duidelijk overzicht van het assortiment.

Vraag om advies

Betrouwbaar en flexibel dankzij onze ervaring

Natuurlijk hoef je het ontwerp en de afmetingen van de complete bar in je restaurant niet helemaal zelf te bedenken. De toegevoegde waarde van Gamko, naast betrouwbare en flexibele apparatuur, is onze ervaring. Daardoor weten we wat werkt en wat er nodig is voor een goede barindeling. Dat betekent dat je als restaurant eigenaar niet te veel investeert én een oplossing krijgt, die is toegespitst op de benodigde capaciteit binnen jouw onderneming. Samen met zusterbedrijf Foster zijn we in staat om naast hoogwaardige koelingen voor de bar, ook voor de keuken van je restaurant koelapparatuur te leveren. En naast onze koeloplossingen kunnen we ook zorgen voor het onderhoud, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de werking van je apparatuur.

Meer over onze onderhoudsservice

Laat je inspireren

Gamko ondersteunt diverse restauranteigenaren. Ons productassortiment is zo flexibel mogelijk en ‘beweegt’ mee met de vraag van steeds veranderende markten. Bekijk de verhalen van restauranteigenaren die jou voorgingen en doe er je voordeel mee!

Bekijk alle cases

Laat je inspireren

Gamko ondersteunt diverse restauranteigenaren. Ons productassortiment is zo flexibel mogelijk en ‘beweegt’ mee met de vraag van steeds veranderende markten. Bekijk de verhalen van restauranteigenaren die jou voorgingen en doe er je voordeel mee!

Bekijk alle cases
Swipe naar rechts voor meer
Hoe duurzaam zijn wij?