Restaurant Loetje aan ’t IJ – Amsterdam

Geplaatst op 21 juni | 5 minuten leestijd
Deel dit artikel

Centrale koeling stuurt alles aan!

In het nieuwe pand van Loetje aan het IJ zorgde Gamko voor een optimale oplossing voor alle koelingen. Vanaf het begin van de nieuwbouw tot en met de oplevering én ook daarna waren we in het bouwteam nauw betrokken bij het proces. Deze nieuwe Loetje-vestiging is een fraai visitekaartje voor het groeiende horecabedrijf.

Perfecte kwaliteit van eten en drinken, sfeervolle locaties en een hoog hospitalityniveau. Dat is wat Loetje wil. Het succesvolle horecabedrijf opende met Loetje van het IJ alweer zijn zesde vestiging in de hoofdstedelijke regio. Gamko is al die tijd een gewaardeerde leverancier van barren en koelingen voor de Loetjevestigingen.

‘Uitstraling is erg belangrijk. Dat zorgt voor succes. Gamko begrijpt dat.’

De klant wilde dat één centraal aggregaat alle andere koeltechniek in het pand ging aansturen. Dat realiseerden we compleet. Van inmeten, voorbereiden, leidingwerk tot en met het plaatsen van alle apparatuur. Deze oplossing zorgt ervoor dat er geen aggregaat-warmte achter de barren en in de keuken terecht komt. Verder bespaart het ruimte in het horecagedeelte dat een stijlvolle en open uitstraling heeft.

Meer over Loetje aan het IJ op www.loetjeaantij.com

‘Booming noorden’

Stefan van Remortel is inkoper bij Loetje en erg enthousiast over het mooie pand aan het water. ‘Dit is het oude NSDM-terrein, pal aan de noordkant van het IJ. Het is hier echt ‘booming’, de herontwikkeling van dit terrein is volop bezig. Wij vonden dit een ideale locatie pal naast de jachthaven. Voor mij is Gamko is vertrouwde partner waar ik graag zaken mee doe. Ze denken vooruit, leveren kwaliteit en de service stopt niet na de installatie. In deze nieuwbouw is erg belangrijk dat alles meteen goed is en de juiste uitstraling heeft. Zo ontstaat succes. Gamko begrijpt dat. De samenwerking liep gewoon perfect.’

Projectfeiten

Kom in contact!
Wouter van der Steen
wouter.vandersteen@foster-gamko.com+31 6 11 950 463

Ook interesse in maatwerk?

We nemen graag de mogelijkheden met je door!
Geheel vrijblijvend bespreken we wat bij jou past.

Vraag om advies
Hoe duurzaam zijn wij?