Gespreid betalen

Minimale maandlasten, maximale opbrengst

Betaal je Gamko koeling in termijnen

Ben je als horecaondernemer toe aan een nieuwe drankenkoeling? Dan wil je waarschijnlijk een kwalitatieve en energiezuinige koeling die ook nog eens fantastisch oogt. Het is aantrekkelijk om een nieuwe drankenkoeling meteen aan te schaffen: natuurlijk omdat zo’n nieuwe koeling geweldig bij jouw bar past, maar vooral ook vanwege het kostenaspect. Oude koelingen zijn echte stroomvreters en dit zie je uiteindelijk terug op jouw stroomrekening. Wil je als horecaondernemer meteen profiteren van een energiezuinige Gamko koeling, zonder dat je de koeling in één keer betaalt? Lees dan onderstaande pagina over gespreid betalen.

Gespreid betalen, rentevrij.

Om horecaondernemers te helpen met het bekostigen van hun flessenkoeling, biedt Gamko een ‘gespreid-betalen-optie’. Hiermee betaal je jouw nieuwe Gamko koeling middels een huurkoop. In plaats van het totale aanschafbedrag in één keer te betalen, betaal je maandelijks een bedrag. Na 12 maanden ben je volledig eigenaar van de koeling. Hierdoor spreid je de uitgave, maar geniet je wel meteen van een kwaliteitskoeling en de bijbehorende lagere energierekening. Deze constructie is geheel rentevrij en je krijgt hiervoor geen BKR-registratie. Er wordt alleen een kredietcheck gedaan door onze administratie-afdeling en je betaalt maandelijks slechts 10 euro administratiekosten tot het einde van de looptijd.

Voor wie is gespreid betalen extra interessant?

De gespreid-betalen-optie is eigenlijk voor alle horecaondernemers interessant. Je profiteert namelijk meteen van de lagere energierekening, terwijl je het aankoopbedrag verspreid. De optie is extra interessant voor beginnende horecaondernemers. Als beginnend horecaondernemer heb je te maken met opstartkosten, zoals: meubilair, inrichting of keukenapparatuur. Door jouw dranken- of flessenkoeling gespreid te betalen, houd je ruimte op de balans voor andere uitgaven en spreid je de betaling uit in termijnen.

Naast gespreid betalen ook subsidie aanvragen? Lees hier meer over de EIA-subsidie.

Voor welke koelingen geldt deze regeling?

De gespreide betaling geldt voor alle Gamko koelingen, ongeacht de hoeveelheid: of je nu twee kleine flessenkoeling nodig hebt of tien grote drankenkoelingen op een rij. Bovendien bieden we deze optie ook aan in combinatie met een Foster keukenkoeling. Gamko is de vertegenwoordiger van Foster koelingen in de Benelux, waardoor we ook voor de keuken een uitgebreid assortiment koel- en vriesoplossingen aanbieden.  Hierdoor profiteer je zowel achter de bar als in de keuken van kwaliteitskoeling!

Alle voordelen van gespreid betalen op een rij:

Samenvattend geeft de gespreid betalen optie jou de mogelijkheid om een hoge uitgave te verdelen in termijnen. Hieronder vind je de belangrijkste voordelen van gespreid betalen op een rij:

 • Verspreid de aankoopkosten over twaalf maanden;
 • Je geniet meteen van een lagere energierekening;
 • Te gebruiken voor alle Gamko koelingen;
 • Ook in combinatie met een Foster keukenkoeling;
 • Meteen gebruikmaken van een kwaliteitskoeling;
 • Eventueel voor meerdere koelingen mogelijk;
 • Geen BKR-registratie;
 • 0% rente.
Contactaanvraag verstuurd! Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.
Terug naar het formulier

Wat hebben we van jou nodig?

 • Positieve kredietcheck (uit te voeren door Gamko)
 • Minimum netto orderwaarde €3.000 (excl. BTW)
 • Getekende huurkoop overeenkomst

Gamko koeling bestellen?

Wil je ook gebruikmaken van gespreid betalen en direct een Gamko koeling bestellen? Met onze handige keuzehulp weet je precies welke koeling bij jouw bedrijf past. Heb je andere vragen over onze koelingen? Neem dan direct contact met ons op.

Rekenvoorbeeld E3/222GMU

Om de gespreid betalen optie voor jouw inzichtelijk te maken, vind je hieronder een fictief rekenvoorbeeld. Hierdoor krijg je inzicht in het kostenplaatje van gespreid betalen:

Twee drankenkoelingen model E3/222GMU€ 6.884,- (€ 3.442,- per stuk)
Plaatsing twee drankenkoelingen€ 135,-
Administratiekosten€ 120,-
Recyclingbijdrage twee stuks€ 33,-
Totaal€ 7.172,-
Twaalf termijnen van€ 597,68
Hoe duurzaam zijn wij?