De trots van Herberg Den Hemel

Geplaatst op 1 november | 5 minuten leestijd
Deel dit artikel

Pim en Danique van Beurden zijn broer en zus. Samen zijn zij eigenaar van de spiksplinternieuwe Herberg Den Hemel in het Brabantse Hilvarenbeek. Een warm en sfeervol eetcafé in de natuurgebieden rondom Hilvarenbeek, waar ze kiezen voor sfeer en kwaliteit. “Ik heb niet eens een andere offerte opgevraagd dan die van Gamko.”

Toen Pim en Danique in 2017 startten met de nieuwbouw van Herberg Den Hemel hadden ze iets bijzonders voor ogen. Pim: “We wilden eigenlijk een pand zonder achteringang. Iedereen die ons ziet, van welke kant je er ook tegenaan kijkt, moet het gevoel hebben dat hij of zij tegen het warme welkom van de voordeur aankijkt. En we wilden graag laten zien wat Hilvarenbeek te bieden heeft. Den Hemel moet dat gevoel van landelijkheid en ambachtelijkheid en het Bourgondische uitstralen. Aan de bouw werkten daarom veel lokale partijen mee. We wilden dat iedereen hier trots zou zijn op Den Hemel.”

Supertevreden

De normale gang van zaken is dat je zo’n plan bij een architect neerlegt die vervolgens tekeningen maakt. Maar Pim en Danique wilden het heft graag zelf in handen houden, vertelt Pim. “Wij zijn zelf gaan schetsen. Het is een ontzettend lastige maar boeiende puzzel om alle vierkante meters slim te vullen. We hebben net zo lang gewisseld en gewijzigd tot we helemaal tevreden waren. Zowel in het eetcafé als in de ruimtes waar bruiloften en vergaderingen plaatsvinden. Een architect heeft onze ideeën verder uitgewerkt. We zijn supertevreden met het eindresultaat en het geeft extra veel voldoening onze eigen gedachten en harde werk tot leven te zien komen.”

Perfect passend

Den Hemel is prachtig gelegen in de natuurgebieden rondom Hilvarenbeek. Het bijzondere pand oogt niet alleen vanuit alle hoeken gastvrij, het rieten dak geeft meteen een landelijke en natuurlijke uitstraling die volledig in de omgeving past. Het interieur van Den Hemel moet daarop aansluiten: warmte en oog voor detail. Dat is wat Pim en Danique in alles nastreefden. En daar paste de Flexbar van Gamko volgens Pim perfect in. “De Flexbar is in het design van al onze bars in te passen. Omdat we geen warmte van de motoren van de koelingen wilden, plaatsten we die samen met de koelcellen bij elkaar op een energiezuinige koelmotor op het dak. Die koelmotor geeft energie op het moment dat het nodig is. Dat is energiezuinig en bespaart ruimte achter de bars.”

Perfecte aansluiting

Ook tijdens de verbouwing werkten Pim en Danique prettig samen met Gamko. Pim: “Gamko snapt waarmee we bezig zijn. Van monteurs die zorgden dat hun werkzaamheden perfect aansloten op die van de aannemer tot designers die zich verdiepen in mijn bedrijf en daardoor precies weten welke koelingen waar het meest efficiënt staan. Dat werkt lekker. En ik heb de rust van kwaliteit en service. Ik werkte in mijn vorige zaak al samen met Gamko en dat beviel zo goed dat ik niet eens een andere offerte op heb gevraagd dan die van Gamko. Als iets goed is, verander ik het niet zomaar.”

Ook interesse in de mogelijkheden van de Flexbar? Onze Gamko-adviseur adviseert je graag.

Ook interesse in maatwerk?

We nemen graag de mogelijkheden met je door!
Geheel vrijblijvend bespreken we wat bij jou past.

Vraag om advies

Gerelateerde producten

Hoe duurzaam zijn wij?