Onze kracht: service dag en nacht

Tips | Geplaatst op 2 januari | 5 minuten leestijd
Deel dit artikel

“Helder communiceren, verwachtingen waarmaken en de klant zo snel mogelijk op de juiste manier helpen.” Dat is goede en betrouwbare service volgens Kees Heshof, Service Manager bij Foster en Gamko. Hoe Kees topservice garandeert? “Door ons professionele team dat 24/7 voor je klaar staat.”

Waarom is het zo belangrijk om dag en nacht bereikbaar te zijn?

“Een storing in de bar- of keukenkoeling komt zelden voor op maandagochtend om 9 uur. Een storing verrast je vaak op de momenten dat je er het minst op zit te wachten: tijdens piekmomenten in de avonden, weekenden of feestdagen. Daarom is onze binnendienst 24/7 bereikbaar.  Mocht de storing heel dringend zijn, dan schakelt de binnendienst een monteur in, die direct contact met je opneemt. Van de 20 servicemonteurs staan er altijd 3 standby voor spoedreparaties in de avonduren of weekenden.”

Wat maakt de service(monteurs) zo uniek?

“Als Foster en Gamko zijn wij niet alleen producent, wij verzorgen ook de installatie, service en het onderhoud van onze producten. Onze monteurs zijn daardoor van alle markten thuis. Zij kennen de producten van binnen en buiten. Letterlijk én figuurlijk!”

Monteur voert service beurt uit aan koeling

Wat gebeurt er als een klant een storing meldt?

“Zodra een klant een storing bij ons meldt, wordt hij binnen twee uur teruggebeld door de experts van de binnendienst of de klant ontvangt direct een sms met tijdsindicatie waarop de monteur arriveert. Voordat de servicemonteur naar de klant rijdt, zal hij de klant eerst bellen om zich voor te stellen en aan te geven hoe laat hij bij de klant arriveert.”

Kan de monteur een storing in één keer oplossen?

“In 90% van de gevallen verhelpen we de storing in één keer omdat de monteur eventuele benodigde onderdelen klaar heeft liggen in zijn bus. Mocht dat niet het geval zijn, hebben we als Nederlandse producent alles op voorraad en kunnen we het onderdeel binnen enkele dagen op locatie installeren.”

Service monteur aan het werk

Helpen jullie ook horecazaken zonder Foster- of Gamko-koeling?

“Omdat we begrijpen hoe vervelend een storing is, helpen we zaken zonder koeling van Foster of Gamko natuurlijk ook. Een ander merk koeling schrikt onze monteurs niet af. Maar deze meldingen hebben een mindere prioriteit. Onze eigen klanten en merken hebben uiteraard voorrang.”

Waarom is goed onderhoud van je koeling zo belangrijk?

“Voorkomen is beter dan genezen. Niks is zo vervelend als een koeling die op een piekmoment niet goed werkt. Met jaarlijks onderhoud voorkom je een storing of ander mankement. Een koeling moet gewoon werken. Je wilt er geen omkijken naar hebben. Met een preventieve onderhoudsbeurt gaat je koeling langer mee, ben je potentiële storingen de baas en voorkom je onnodig stroomverbruik.

Monteur voert preventief onderhoud uit en controleert deurrubbers

Waarom adviseer je klanten om het onderhoud door Foster en Gamko te laten verzorgen?

“Wij kennen onze klanten, hun situatie en onze eigen producten het allerbeste. Een monteur van een externe partij lijkt in eerste instantie wellicht goedkoper, maar de kans is groot dat hij uiteindelijk langer bezig is. Dit omdat hij of zij de producten niet kent en eventuele vervangende onderdelen niet bij zich heeft waardoor hij of zij nog een keer terug moet komen. Kies je voor onze service, dan kies je voor betrouwbaarheid, snelheid en kwaliteit.”

Wat maakt een onderhoudscontract zo interessant?

“Met een onderhoudscontract van Foster en Gamko ben je verzekerd van één keer per jaar preventief onderhoud inclusief een gratis APK-keuring waarbij je koeling wordt gecheckt op 20 technische punten. Toch een storing? Dan word je binnen één werkdag geholpen en ontvang je korting op voorrijkosten, arbeidsloon en verbruikte onderdelen.” Kortom: laat Foster en Gamko voor je koeling zorgen. Dan houd jij meer tijd over voor het verzorgen van je gasten. Heb je vragen of ben je benieuwd naar de precieze inhoud van de servicecontracten? Neem dan contact met ons op!

Ook interesse in maatwerk?

We nemen graag de mogelijkheden met je door!
Geheel vrijblijvend bespreken we wat bij jou past.

Vraag om advies
Hoe duurzaam zijn wij?