Maison Mathis – Hasselt (BE)

Geplaatst op 19 mei | 5 minuten leestijd
Deel dit artikel

Maison Mathis is één van de prachtige zaken uit de horecagroep “C. Group” uit Hasselt. Een royaal ontbijt, een gezonde (vegan) lunch, een aperitief met hapjes of een heerlijk diner; ze maken alles van verse ingrediënten en serveren het met een schitterend uitzicht over het water. Ook voor de gezellige brasserie koos de horecagroep er weer voor om samen te werken met hun vertrouwde kwaliteit: Gamko.

E3 koeling met splitopstelling

Aangezien de toog compact moest blijven, was het zeer belangrijk om de ruimte optimaal te benutten. Daarom is gekozen voor koelmachines voor splitinstallaties. Hierbij zit de compressor niet in de koeling zelf ingebouwd, maar staat deze in de kelder of op het dak bijvoorbeeld.

Een koeling met groep op afstand heeft een aantal voordelen: je bespaart ruimte in je bar zodat je meer plek voor flessen hebt. En misschien nog wel belangrijker: je voorkomt geluid en warmte in je bar of keuken. Bovendien kunnen er meerdere koelingen op één externe compressor aangesloten worden. Besparen op de maandelijkse energierekening en investeren in duurzame producten zijn binnen de horecagroep belangrijk.

E3 flessenkoeling op afstand

“Niet onder één hoedje te vangen. Mensen verbroederen hier rond pasta, pizza, salades of een hele kip aan het spit met appelmoes of perzik uit blik én een portie kropsla. Ontbijt voor vroege vogels. Veggie en vegan gerechten in overvloed, zodat eenieder met honger, voldaan huiswaarts kan keren. De aparte vibe zorgt voor de rest.”

Gault & Milau

Flessenkoeling met laden

Bij Maison Mathis hebben ze gekozen voor E3 flessenkoelingen met laden wat niet alleen voor een praktische, maar ook strakke en ergonomische baropstelling zorgt. De gigantische opslagcapaciteit van de koelingen was hier ook meer dan welkom. Door flessenfrigo’s met twee en drie laden te combineren is er ruimte voor flessen van verschillende hoogtes.

Heb je minder ruimte dan is een flessenfrigo met ongelijke laden ook een optie. Een E3 flessenkoeling kun je geheel naar eigen wens samenstellen dus ook met deuren in plaats van laden. Kies je voor glazen deuren dan creëer je met de witte of gekleurde ledverlichting eenvoudig voor ieder gezelschap de juiste sfeer. Een E3 flessenfrigo richt je naar eigen wensen in!

 

Stel je E3 flessenfrigo zelf samen

De GB-Line

De nieuwe GB-Line van Gamko is uitermate geschikt voor Belgische horecazaken. De productlijn bestaat uit twaalf modellen flessenfrigo’s met een casco-hoogte van 82 cm. De flessenkoelers zijn zowel met ingebouwde groep als groep op afstand verkrijgbaar. Bovendien heeft de GB-Line maar liefst 35% meer opslagcapaciteit waardoor er een grotere hoeveelheid flesjes gekoeld kunnen worden. Dankzij de snelle inkoeltijd kunnen er meer koude drankjes verkocht worden. Ook bij de GB modellen is het mogelijk om een deur te vervangen voor laden. Deze robuuste productlijn is door technische innovatie ook nog eens zeer energiezuinig!

Bekijk de GB-Line flessenfrigo’s

Kom in contact met een van onze specialisten!
verkoop@foster-gamko.com+31 76 5087 500

Ook interesse in maatwerk?

We nemen graag de mogelijkheden met je door! Geheel vrijblijvend bespreken we wat bij jou past.

Vraag om advies
Hoe duurzaam zijn wij?