Het Cordaat – Hasselt (BE)

Geplaatst op 16 mei | 5 minuten leestijd
Deel dit artikel

De Corda Campus in Hasselt barst van innovatie, ondernemerschap en ambitie. Ook op het vlak van horeca staan de dingen er niet stil. De grote, centrale bar is uitgerust met de E3 flessenkoelingen met laden van Gamko wat de baropstelling strak, praktisch én ergonomisch maakt.

Informeel of zakelijk, bij Het Cordaat kan een breed publiek genieten van gezonde verfijnde gerechten in een urban ambiance. Ondanks de luxueuze inrichting is de zaak zeer toegankelijk. In de open keuken kunnen de gasten de koks in actie zien. Blikvanger in de keuken is de Japanse Robata-grill die er niet alleen heel spectaculair uitziet, maar waar ook nog eens voortreffelijke gerechten op gemaakt worden.

Het middelpunt van het restaurant is echter de grote, centrale bar. Deze is volledig uitgerust met de beste materialen om een snelle doorstroom te kunnen voorzien. Dankzij de E3 koelingen met een groep op afstand is er niet alleen ruimte bespaart onder de bar, maar zorgt het ook voor minder geluid en warmte in het restaurant, wat ideaal is gezien de centrale ligging van de bar in het restaurant.

E3 flessenfrigo

Er is gekozen voor de E3 flessenkoeling met laden in plaats van deuren. Daardoor vindt het personeel de verschillende dranken sneller terug en werkt het bovendien aangenamer. De medewerkers hebben plezier in hun werk en dat geven ze mee aan de bezoekers.

Binnen de bar zijn verschillende flessenfrigo’s gecombineerd. Zo heeft de koeling aan de voorbar twee gelijke laden en de achterwand drie laden. Dit maakt het mogelijk om eenvoudig flessen van verschillende hoogtes in de koelingen te plaatsen.

Je kunt ook kiezen voor ongelijke laden waarbij de onderste lade hoger is en ruimte biedt aan grotere flessen. Met een E3 flessenfrigo bepaal je deze indeling helemaal zelf zodat het precies aansluit bij de ruimte en de rest van de bar.

Bekijk alle E3 koelingen


“Het personeel vindt de juiste dranken hierdoor sneller terug en het is bovendien aangenamer werken.”


GB-line frigo’s

Speciaal voor onder andere de Belgische horecagelegenheden heeft Gamko een hele nieuwe productlijn opgezet: de GB-line. Deze bestaat uit maar liefst 12 modellen met een casco-hoogte van 82 cm. De GB-line is hierdoor uitermate geschikt voor gebruik in bestaande Belgische bars.

Daarnaast hebben de frigo’s maar liefst 35% meer opslagcapaciteit dan vergelijkbare horeca koelingen. En doordat de grote hoeveelheid flesjes ook nog eens supersnel op temperatuur zijn door de snelle inkoeltijd kunnen er sneller én meer gekoelde drankjes verkocht worden.

Een krachtige productlijn met een schitterende uitstraling!

Bekijk de GB-line flessenfrigo’s

Kom in contact met een van onze specialisten!
verkoop@foster-gamko.com+31 76 5087 500

Ook interesse in maatwerk?

We nemen graag de mogelijkheden met je door! Geheel vrijblijvend bespreken we wat bij jou past.

Vraag om advies
Hoe duurzaam zijn wij?