Doordraaien of vervangen?

De energiekosten rijzen de pan uit, dat merken we allemaal. Ook voor de horecaondernemer is de energierekening iedere maand weer een flinke kostenpost. Op zoek gaan naar energiebesparende maatregelen is dan ook noodzakelijk. Je denkt daarbij niet snel aan een nieuwe koeling, maar toch kan het zeer interessant zijn om tijdig de koelingen te vervangen voor een zuiniger model. De horecakoeling is namelijk één van die energieslurpers waar je zelf als horecaondernemer niet meteen bewust van bent.

Het is daarom goed om alles op een rijtje te zetten en jezelf de vraag te stellen: moet ik doordraaien of vervangen?

Die koeling die al jaren draait, die zal het toch nog wel even uithouden? En is er wel ruimte voor een investering? Terechte vragen, maar je wilt ook zorgeloos je klanten kunnen bedienen. Vanaf een leeftijd van 7 jaar en ouder blijkt het vervangen van een koeling de beste optie. Door de razendsnelle innovatie op het gebied van duurzaamheid worden de koelingen steeds zuiniger. Je bespaart bij vervanging van een stekkerklare koeling al snel minimaal 40% op het energieverbruik. Dat zijn forse besparingen waar je direct voordeel van hebt en bovendien heb je voorlopig geen reparatiekosten.

Check nu je energie besparing

Tip: voordat je vervanging overweegt; check eerst of de koeling echt van jou is, of dat je deze in bruikleen hebt!

Een nieuwe koeling is niet perse duurder

Benieuwd wat je nu werkelijk onderaan de streep kunt besparen met een nieuwe koeling? Wij hebben het voor je op een rijtje gezet in het kassabon voorbeeld. De aanschaf van een nieuwe koeling is niet perse duurder en je bespaart veel kosten op langere termijn. Met een nieuwe stekkerklare Gamko koeling kom je als horecaondernemer namelijk ook in aanmerking voor de EIA-subsidie. En mocht je momenteel over onvoldoende middelen beschikken om te investeren, helpen wij je graag verder met een gespreid-betalen optie’. Hierdoor spreid je de kosten en geniet je meteen van een nieuwe koeling en een lagere energierekening. Meer weten? Wij helpen je graag verder! Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op.

    Hoe duurzaam zijn wij?