Doordraaien of vervangen?

Ontdek hoe jij al snel 40% of meer kunt besparen.

Energie

De energierekening is voor de horecaondernemer iedere maand weer een flinke kostenpost. Maatregelen zoeken om energie te besparen is dan ook noodzakelijk. De huidige koeling vervangen door een zuiniger model kan zeer interessant zijn. De horecakoeling is namelijk een energieslurper waar je jezelf niet meteen bewust van bent.

Vanaf een leeftijd van 7 jaar en ouder blijkt het vervangen van een koeling de beste optie. Koelingen worden steeds zuiniger door de razendsnelle innovatie. Je bespaart bij vervanging van een stekkerklare koeling al snel minimaal 40% op het energieverbruik. Hier heb je direct voordeel van en bovendien heb je voorlopig geen reparatiekosten. Het is daarom goed om alles op een rijtje te zetten en jezelf de vraag te stellen: “Moet ik doordraaien of vervangen?

Check nu je energie besparing

Voorbeeld tekst en uitleg over de rekentool.

Bespaar al snel minimaal 40%

Wij blijven innoveren en maken onze koelingen steeds zuiniger zonder in te leveren op de prestaties. Hier pluk jij de vruchten van.

EIA-subsidie

Met een nieuwe stekkerklare Gamko koeling kom je als horecaondernemer ook in aanmerking voor de EIA-subsidie.

Geen verrassingen

Door jouw oude koeling te vervangen, voorkom je dat je binnenkort voor verrassingen komt te staan.

Renteloos gespreid betalen

Wij helpen je graag verder met een gespreid-betalen optie’. Zo geniet je direct van een nieuwe koeling en een lagere energierekening.

Swipe naar links voor meer

Nieuw is niet per se duurder

In het kassabon voorbeeld hebben we op een rijtje gezet wat je nu daadwerkelijk onderaan de streep op energie kunt besparen met een nieuwe koeling. De aanschaf van een nieuwe koeling is niet per se duurder en je bespaart veel kosten op langere termijn.

Meer weten? Wij helpen je graag verder! Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op.

    Tip: voordat je vervanging overweegt; check eerst of de koeling echt van jou is, of dat je deze in bruikleen hebt!

    Hoe duurzaam zijn wij?