Doordraaien of vervangen?

Ontdek hoe jij al snel 40% of meer kunt besparen.

Vanaf een leeftijd van 7 jaar en ouder blijkt het vervangen van een koeling de beste optie. Koelingen worden steeds zuiniger door de razendsnelle innovatie. Je bespaart bij vervanging van een stekkerklare koeling al snel minimaal 40% op het energieverbruik. Hier heb je direct voordeel van en bovendien heb je voorlopig geen reparatiekosten. Het is daarom goed om alles op een rijtje te zetten en jezelf de vraag te stellen: “Moet ik doordraaien of vervangen?

Hoe werkt het? Selecteer de code van de koeling die je op het oog hebt en de velden worden voor je ingevuld. Alle waarden zijn overschrijfbaar zodat je de tool laat rekenen voor jouw situatie.

Wil je aan de slag met dit voordeel of meer informatie? Vul na de berekening het formulier onder aan de pagina in en wij nemen vrijblijvend contact met je op.

Nieuw is niet perse duurder

In het kassabon voorbeeld hebben we op een rijtje gezet wat je nu daadwerkelijk onderaan de streep op energie kunt besparen met een nieuwe koeling. De aanschaf van een nieuwe koeling is niet per se duurder en je bespaart veel kosten op langere termijn.

Meer weten? Wij helpen je graag verder! Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op.

    Tip: voordat je vervanging overweegt; check eerst of de koeling echt van jou is, of dat je deze in bruikleen hebt!

    Hoe duurzaam zijn wij?