Financiering

Minimale maandlasten, maximale opbrengst

Gamko’s financieringsplan

0% rente betalen

Maak kennis met onze rentevrije financiering. Heb je plannen om een nieuwe koeling aan te schaffen of een complete bar of keuken in te richten of te renoveren? Wanneer je kiest voor een van de koeltechnische oplossingen van Gamko, kan je kiezen voor gespreide betaling. Dat kan ook als je kiest voor een combinatie met een keukenkoeling van Foster. Daarbij betaal je geen rente en wordt het bedrag gewoon verdeeld over twaalf gelijke aflossingstermijnen. Topkwaliteit was nog nooit zó dichtbij, want de prijs hoeft op deze manier geen issue te zijn.

Direct operationeel

Hoe werkt het? Jij bestelt de koeling(en), wij leveren na ontvangst van het eerste termijnbedrag. Na twaalf termijnen betalen ben je volledig eigenaar van de apparatuur. De enige bijkomende kosten zijn administratiekosten van 10 euro per maand. Je kunt het product direct operationeel inzetten en gebruik maken van alle voordelen van Gamko koelingen.

Bespaar op je maandlasten

Dus: bij ons hoef je geen rente te betalen en heb je geen BKR-registratie. En dat terwijl je ook nog eens fors bespaart op je maandlasten met je nieuwe energiezuinige koeling. Neem contact met ons op voor meer informatie en voorwaarden van ons 0% rente financieringsplan.

Energie-investeringsaftrek (EIA)

Naast ons financieringsplan, kan je gebruik maken van de energie-investeringsaftrek (EIA). Dit is een fiscale regeling voor ondernemers die in Nederland inkomsten- of vennootschapsbelasting betalen. Deze regeling biedt een direct financieel voordeel bij een investering in energiebesparende bedrijfsmiddelen en duurzame energie.

Minder belasting, minder energiekosten

Een aantal van onze producten, waaronder onze E3 flessenkoeling, komt in aanmerking voor EIA. Dit heeft voor jou als ondernemer een dubbel voordeel: met een Gamko koeling gaan de energiekosten omlaag én je hoeft minder belasting af te dragen. 45% (2020) van de investeringskosten is aftrekbaar van de fiscale winst, bovenop de gebruikelijke afschrijving.

De EIA kan al worden aangevraagd vanaf de minimale investering in bedrijfsmiddelen (én voor de getroffen voorzieningen) van €2.500. Deze investeringen staan omschreven als ‘bedrijfsmiddelen’ op de Energielijst 2021. Via deze link kan je tevens de EIA aanvragen.