Wereldklasse uit Nederland

Tips | Geplaatst op 31 maart | 5 minuten leestijd
Deel dit artikel

Gamko is een erkende speler op internationaal niveau. Maar wel met een volledig Nederlandse productie. Vanuit onze fabriek in Etten-Leur leveren wij koelingen van het hoogste niveau. En die nabijheid heeft vele voordelen.

Al 60 jaar is Gamko een begrip op het gebied van horeca koelingen. In die periode hebben we ons bewezen als betrouwbaar, stabiel en vernieuwend. En dat alles met diepe wortels in Nederland. Daarmee kiezen we voor betrouwbaarheid, flexibiliteit en voortdurende vernieuwing.

Kosten en baten

Natuurlijk ziet ook Gamko de voordelen van het verplaatsen van de productie. In andere landen kan de productie goedkoper. Maar daarvoor zouden we ook een prijs betalen. Daarvoor krijg je een rekening gepresenteerd in betrouwbaarheid, arbeidsomstandigheden, controle over de processen en leveringssnelheid. Nederlandse kwaliteit staat voor meer dan alleen de allerbeste koelingen op de markt. Het betekent ook dat onze klanten kunnen rekenen op de toewijding van ons personeel, dat we regelmatig controles van betrouwbare Nederlandse instanties krijgen en natuurlijk extreem korte lijnen voor het leveren van nieuwe onderdelen en het verlenen van de beste service. Onze klanten krijgen na het keuzemenu altijd een persoon aan de lijn. Op welk tijdstip ze ook bellen. Maar altijd een medewerker die snapt welke impact een storing kan hebben op de business van onze klanten en daar naar handelt.

Pijn en kansen

Nederlandse kwaliteit staat voor betrokkenheid. Bij onze klanten en bij onze medewerkers. We kennen de bedrijven die onze apparatuur gebruiken. We bouwen onze koelingen zelf en we weten wie onze koelingen levert en installeert. Onze vakmensen zijn goed opgeleid en weten precies hoe de Nederlandse horeca werkt, waar de pijn zit bij ondernemers en waar de kansen van de bedrijfstak liggen. We kennen productie van de eerste onderdelen tot de laatste hand aan de installatie omdat onze gespecialiseerde monteurs het proces van dichtbij kunnen volgen. Zo geeft onze Nederlandse kwaliteit onze klanten rust. Zodat zij zich bezig kunnen houden met gastvrijheid, genieten en ondernemen.

Toe aan rust en vertrouwen van Hollandse bodem? Neem voor persoonlijk advies contact op met een Gamko-adviseur bij jou in de buurt.

Ook interesse in maatwerk?

We nemen graag de mogelijkheden met je door!
Geheel vrijblijvend bespreken we wat bij jou past.

Vraag om advies
Hoe duurzaam zijn wij?