De vijf beste tips voor een nieuwe horeca koeling

Tips | Geplaatst op 22 april | 5 minuten leestijd
Deel dit artikel

Het maakt niet uit in wat voor horecazaak je werkt; of je nu een café, (resto)bar, restaurant, hotel of ander recreatiebedrijf hebt, je wilt je klanten graag van een lekker koud drankje voorzien. De juiste horeca drankenkoeling is daarbij van groot belang. In dit artikel lees je de 5 beste tips voor de keuze van een nieuwe horeca koeling.

Tip 1: Presenteer je drankenassortiment

Uitstraling is een belangrijk punt in de horeca waarbij de koeling je etalage is. Koelkasten met glazen deuren zorgen niet alleen voor een professionele uitstraling, maar laten je gasten ook meteen je brede drankassortiment zien. Onze Maxiglass koelingen zijn voorzien van dimbare LED verlichting waarmee je eenvoudig de juiste sfeer creëert voor iedere setting. In plaats van blinde deuren kun je bij de E3 flessenkoelingen en de GM-Line ook voor laden kiezen waardoor je de drankenkoeling precies aanpast aan jouw ruimte. Met onze keuzehulp geef je eenvoudig aan of je lades, deuren of beide wilt. Je krijgt dan direct de Gamko barkoelingen te zien, die bij jouw wensen aansluiten.

Tip 2: Zet je in voor duurzaamheid en bespaar een hoop geld

Het klimaat en duurzaamheid zijn tegenwoordig belangrijker dan ooit. Gamko ontwikkelt al jaren drankenkoelingen voor de horeca waarbij innovatie voorop staat. Dankzij de nieuwste technologieën zijn de koelingen duurzamer en hebben ze een lager energieverbruik. Dat is niet alleen hard nodig voor het milieu, maar ook fijn voor je portemonnee. Zo bespaar je een hoop geld. Ontdek gemakkelijk zelf hoeveel je kunt besparen met het vervangen van je huidige horeca drankenkoeling met onze handige energievergelijker.

Start met besparen

Tip 3: Maak optimaal gebruik van je ruimte

Wanneer je weinig ruimte in je bar hebt, wil je deze wel optimaal benutten. Met het modulair barsysteem stel je je horeca barkoeling helemaal van A tot Z samen. Door de losse segmenten maak je een café koeling passend voor elke ruimte, dus ook voor een ronde bar. Naast een flessen- en fustenkoeling is het ook mogelijk om een glazenvriezer of koffiestation met verwarmd segment op te nemen. Door van tevoren goed na te denken over jouw wensen en eisen, kom je tot een slim ingerichte bar.

Bekijk flexbar

Tip 4: Zorg voor een lange levensduur van je koeling

Je wilt natuurlijk lang van je nieuwe horeca koeling genieten. Het serviceteam van Gamko staat daarbij klaar om je te helpen. Als je een onderhoudscontract direct bij aankoop afsluit verleng je de fabrieksgarantie van 1 naar 5 jaar. Hierdoor heb je er zelf geen omkijken naar en voorkom je onnodige storingen zodat je ook in de warme maanden een gekoeld drankje kunt serveren. En mocht er toch iets stuk gaan of in storing vallen dan staan de servicemonteurs zo op de stoep, óók in het weekend (exclusief voor contractklanten).

Tip 5: Maak de beste keuze met de keuzehulp

Om de beste gekoelde oplossing voor jouw horecazaak te vinden gebruik je onze handige keuzehulp. Met deze keuzehulp stel je jouw nieuwe horeca koeling snel en gemakkelijk samen. Je doorloopt een aantal vragen waarbij je direct suggesties krijgt van nieuwe horeca koelkasten die hieraan voldoen. Kom je er zelf niet uit of wil je hulp bij het inrichten van de bar? Neem dan contact op met een van de experts en laat je adviseren op het gebied van complete bar oplossingen.

Hoe duurzaam zijn wij?