Onderhoudsservice

Niet nodig tot je het nodig hebt

De grootste nachtmerrie van horeca-ondernemers in de zomer

De zweetdruppels gieren over je voorhoofd. De zon brandt op je nek en de temperatuur in de keuken is al tropisch. De zaak zit stampvol en je bestellingen stromen binnen. Maar dan ineens… een angstaanjagend gezoem…

Je koeling geeft de geest..

Toch niet vandaag..?! Het is al zo druk. En die gebruikelijke drukte wordt nu chaos. Lauwe biertjes, incomplete bestellingen en ontevreden gezichten – een defecte koeling is de nachtmerrie van elke horecaondernemer. Het lijkt altijd op het verkeerde moment te gebeuren.. En je bent niet de enige. Het is een veelvoorkomend probleem in de horeca, vooral tijdens de zomermaanden.

Maar… het hoeft niet zo te zijn. Je kunt de zomer ook koel, stressvrij en winstgevend tegemoet gaan. Met goed onderhoud voorkom je onverwachte, en vooral onnodige storingen en blijft je koelkast in topconditie. Met een jaarlijkse onderhoudscontrole wordt ook de conditie van je koeling bijgehouden, zodat je tijdig onderdelen kunt vervangen indien nodig. Zo ben je zeker van koele drankjes, tevreden klanten en een zorgeloze zomer.

Even terug naar nu…

Je bent nu waarschijnlijk druk bezig met de voorbereidingen voor het hoogseizoen. Denk dus alvast vooruit. Laat je koelingen weer eens nalopen of overweeg ze te vervangen. Gaat jouw koeling al wat langer mee, dan is de kans groter op storingen.

Met een nieuwe koeling ben je zeker van de beste kwaliteit én waarschijnlijk ook een energiezuiniger model. Maar we willen vandaag extra benadrukken dat fatsoenlijk onderhoud van jouw koeling minstens zo belangrijk is.

Daarom bieden we niet alleen koelingen van de hoogste kwaliteit, maar ook onderhoudscontracten, al vanaf €8,25 per maand bij een nieuwe koeling.

Waarom kiezen voor een onderhoudscontract?

Met een Gamko onderhoudscontract ben je verzekerd van complete ontzorging en een langere levensduur van je koeling. En bovenal: minimale downtime in een geval van nood.

 • Voorkom onnodige storingen: Regelmatig onderhoud verkleint de kans op een defecte koeling op een cruciaal moment.
 • Bespaar tijd en geld: Minimaliseer downtime en kosten door vlotte reparaties van onze ervaren monteurs met de juiste onderdelen
 • Verleng de levensduur van je koeling: Goed onderhoud garandeert de optimale levensduur en energiezuinigheid.
 • Geniet van extra voordelen: Korting op reparaties, voorrang bij storingen en jaarlijks een gratis APK-keuring.
 • Geen wachttijden: Storing? Je komt vooraan in de wachtrij!

De voordelen van een onderhoudscontract op een rijtje:

 • Complete ontzorging: Al vanaf €8,25 per maand, inclusief preventief onderhoud, reparaties en 24/7 service. Ook buiten kantooruren en in het weekend!
 • Preventief onderhoud: Regelmatig onderhoud verkleint de kans op storingen en verlengt de levensduur van je koeling. Goed onderhoud leidt ook tot lagere energiekosten.
 • Verlengde garantie:Bij een 5-jarig contract verlengen we de garantie op je koeling van 1 jaar naar 5 jaar.
 • Eerste jaar extra korting: Profiteer bij een nieuwe koeling van €55 korting op het eerste jaar bij een 5-jarig contract.
Contactaanvraag verstuurd! Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.
Terug naar het formulier

Je twijfelt even, maar je wilt geen risico lopen en sluit een onderhoudscontract af voor 5 jaar.

Terug naar de hete zomerdag…

Dankzij je onderhoudscontract is Gamko er snel bij. Binnen 24 uur staat er een ervaren monteur voor je deur. Hij repareert de koeling ter plekke en je kunt binnen no-time weer gekoelde drankjes serveren aan je gasten.

Een koel hoofd in de hete zomer

Met een onderhoudscontract van Gamko houd je het hoofd koel, zelfs op de drukste dagen. Je bespaart tijd, geld en stress . En je bent verzekerd van een lange levensduur van je koeling. Twijfel niet langer en vraag direct jouw onderhoudscontract aan!

Onderhoudscontract aanvragen

Waarom kiezen voor Gamko?

 • Kwaliteit: Gamko staat al meer dan 65 jaar bekend om de hoge kwaliteit van haar koelingen.
 • Betrouwbaarheid: Gamko koelingen zijn uiterst betrouwbaar en gaan lang mee.
 • Service: Gamko biedt een uitstekende service, met 24/7 bereikbaarheid en snelle reparaties.
 • Onderhoud: Gamko onderhoudscontracten bieden een scala aan voordelen, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over je koeling.

Gamko koeling bestellen?

Investeer in een Gamko koeling met onderhoudscontract en geniet van jarenlang probleemloos gebruik. Kies nu een van onze duurzame horeca koelingen. Met onze handige keuzehulp weet je precies welke koeling bij jouw bedrijf past.

Hoe duurzaam zijn wij?