Onderdelenshop

Bestel originele Gamko-onderdelen via onze webshop

Onderdelen bestellen in onze webshop: eenvoudig en snel

Hoe handig is het als horecaondernemer, dealer of installateur om online zelf nieuwe koeling onderdelen te bestellen? Gamko kreeg steeds vaker de vraag om, naast service en onderhoud, ook losse onderdelen van de koeling apparatuur te verkopen. Want als je een beetje handig bent kun je niet-koeltechnische onderdelen zoals deurrubbers ook zelf vervangen. En als je je horeca koeling gaat aanpakken, dan wil je natuurlijk werken met kwaliteit en onderdelen waar je op kunt vertrouwen. Bestel ze gemakkelijk en snel via webshop.gamko.com.

Optimale levensduur

Door het gebruik van de juiste en authentieke onderdelen heb je langer plezier van je Gamko apparatuur. Bestel je de originele onderdelen via onze webshop, dan weet je zeker dat je het juiste onderdeel hebt om de koeling te herstellen. Bovendien wordt de optimale levensduur en energiezuinigheid gegarandeerd.

Hulp nodig? Schakel onze monteurs in

Een origineel onderdeel mét garantie

In de webshop vind je alle originele Gamko onderdelen van de afgelopen jaren. En de webshop wordt bij elk nieuw product geüpdatet zodat elk nieuw koeling onderdeel snel vindbaar is. Als je werkt met originele Gamko onderdelen, kun je vertrouwen op de kwaliteit en zekerheid die je van Gamko gewend bent. Alle producten in deze webshop zijn 100% geschikt en doorontwikkeld voor de koelapparatuur van Gamko.

 

Gamko onderdeel niet gevonden?

In de Gamko onderdelenshop kun je op vier manieren zoeken naar het juiste onderdeel. Mocht je desondanks het juiste onderdeel niet vinden of twijfelen, neem dan even contact met ons op. Bij voorkeur stuur je ons een e-mail met daarin het typenummer, bouwjaar en serienummer van het product en het gewenste onderdeel. Deze gegevens zijn te vinden op het typeplaatje in de koeling. Met deze informatie kunnen we je zo snel en goed mogelijk helpen.

Hoe duurzaam zijn wij?