Stan & Co – Amsterdam & Den Haag

Geplaatst op 21 december | 5 minuten leestijd
Deel dit artikel

Een samenwerking die klopt als een bus

“Saai in de positieve zin van het woord.” Zo omschrijft Fred Bus, directielid bij Debuut Horecabeheer en Ontwikkeling, de samenwerking met Gamko. “De koelingen passen perfect in onze barren, zijn duurzaam, werken goed en als dat niet het geval is, lost Gamko het op. Romantischer kan ik het niet maken”, lacht Fred. “Ik koop geen koeling, ik koop service.”

Altijd paraat

“Net zoals elke horeca-ondernemer, hebben wij onze piekmomenten voornamelijk in de weekenden en avonduren. Het komt zelden voor dat ik op maandagochtend problemen heb, ik bel eerder op een vrijdagavond. Dat moet een partner wel begrijpen”, legt Fred uit. “Betrouwbaarheid en service zijn voor mij het allerbelangrijkste in de samenwerking met Gamko. Ik weet zeker dat ik mijn contactpersoon op kerstavond nog wel zou kunnen bellen als we een storing hebben. Bij wie de schuld ligt waarom de koeling op dat moment niet werkt boeit niet. Het wordt geregeld.”

Winning team

‘Ambassadeur van Gamko’, noemt Fred zichzelf gekscherend. En daar lijkt het wel op. Want sinds hij bij Debuut in dienst is – ruim 33 jaar – werkt hij nauw samen met Gamko. “Er is niet eens discussie over welke partner we kiezen voor onze koelapparatuur. In alle 14 Debuut-horecaformules, verdeeld over 35 locaties, staan Gamko-barkoelingen. Ons bestaansrecht ontlenen we aan goede relaties met onze stakeholders. Zolang er geen kink in de kabel komt, is er voor mij geen reden om het anders te doen. Tot dusver zijn onze locaties een ‘winning team’ en daar is Gamko een onderdeel van.”

Vernieuwend en dienstbaar

De meest recente samenwerking tussen Debuut en Gamko is de opening van twee nieuwe Stan & Co-vestigingen in Amsterdam en Den Haag. “Deze Stan & Co’s zijn echt prachtig geworden. Minder industrieel dan de andere locaties en juist wat luxer. Dat zie je terug in het gehele interieur: van de zorgvuldig gekozen stoffen tot de moderne verlichting. En natuurlijk de nieuwste Gamko-koelingen in de barren”, knipoogt Fred. “Maar daar hoor ik mijn gasten niet over. En dat is maar goed ook. Stan & Co is een vriendenplek, een prachtig ingerichte huiskamer waar je altijd terecht kunt. Van koffie tot borrel. Als de koeling het eerste is dat opvalt, dan doen we iets niet goed.”

Gewoon goed

“Waar het op neerkomt: de koelingen zijn gewoon goed en doen wat ze moeten doen”, vat Fred kort samen. “En als een vooraf gekozen koeling in de praktijk niet handig blijkt te zijn, omdat de bar bijvoorbeeld korter is of er een kolom is bijgekomen, dan regelt Gamko een nieuwe.” En die vanzelfsprekende service zonder gedoe past bij het DNA van Debuut. “Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg. Natuurlijk zouden we wel wat trotser mogen zijn met z’n allen. Maar juist die dienstbaarheid, naar elkaar als partners en daarmee ook richting gasten, maakt onze samenwerking een succes.”

Geïnteresseerd in wat Gamko kan betekenen voor de barindeling van jouw (nieuwe) zaak? Neem contact op en maak vrijblijvend een afspraak met een adviseur bij jou in de buurt.

Kom in contact!
Wouter van der Steen
wouter.vandersteen@foster-gamko.com+31 6 11 950 463

Ook interesse in maatwerk?

We nemen graag de mogelijkheden met je door!
Geheel vrijblijvend bespreken we wat bij jou past.

Vraag om advies

Gerelateerde producten

Hoe duurzaam zijn wij?