O’Leary’s – Mall of The Netherlands

Geplaatst op 13 januari
Deel dit artikel

Kom binnen en neem een kijkje bij dé hit van de Nederlandse horeca: O’Leary’s. Een sportbar in de meest letterlijke zin van het woord. 120 schermen waar sportwedstrijden op uitgezonden worden, een enorme keuken met 5 bars om meer dan honderd gasten te serveren en voorzieningen als bowlingbanen, karaoke kamers en nog veel meer.

Het begin van O’Leary’s

Het begon allemaal in 1988. Anne O’Leary viel als een blok voor een Zweedse man en verhuisde naar Zweden voor hem. In hetzelfde jaar opende zij samen het eerste O’Leary’s restaurant in Zweden. Nu, ruim 30 jaar later is het uitgegroeid tot een wereldwijde franchise. René Bogaart heeft er het afgelopen jaar voor gezorgd dat dit fenomeen nu ook te vinden is in de Westfield Mall of The Nederlands. René gaat geen uitdaging uit de weg, maar we kunnen wel zeggen dat O’Leary’s een van zijn meest ambitieuze projecten is. Met zo’n groot project is daarom ook het zware geschut ingeschakeld. Tijd voor de krachtpatsers van Gamko.

Een doorzetter met een plan

En dit heeft René groots aangepakt. Niet alleen is O’Leary’s een sportcafé, het is de droom van elke sportfanaat.  Dit is omdat er via 120 tv schermen de hele dag sportwedstrijden te volgen zijn én omdat dit restaurant alles biedt voor een leuke dag of avond uit! Waaronder bowling, darten, poolen en karaoke. Het is 3300m2 aan entertainment voor jong en oud, die natuurlijk voorzien moeten worden van gekoelde drankjes.

De samenwerking met Gamko

Met zo’n grote zaak zijn er veel koelingen nodig. Een duurzame koeling van hoge kwaliteit is daarom een vereiste. René heeft meerdere koelingen aangeschaft met behulp van Wouter van der Steen, accountmanager bij Gamko. Een succesvolle samenwerking mag dat wel genoemd worden.  Wouter heeft René en zijn team bij het hele proces begeleid.

“Wouter is bijzonder prettig om mee te werken. In de horeca werk je niet van 9 tot 17 en zijn de weekenden cruciaal. Wouter heeft zich daar helemaal voor open gesteld en wij konden elk uur van de dag bij hem terecht!”  – René Bogaart

De uitdaging voor Gamko

Gamko heeft een goede uitdaging gehad aan O’Leary’s. Met zo’n groot project zijn er vele partijen bij betrokken en aan alle wensen en functionaliteiten moet worden voldaan. Het is een grote zaak waardoor de capaciteit achter de bar optimaal moet zijn. Bijvullen tijdens shiften moet zo veel mogelijk vermeden worden en snelheid van serveren staat hoog op de prioriteiten lijst. René was gelukkig al goed bekend met Gamko apparatuur vanuit eerdere projecten. Hierdoor had hij de wens om met veel lades te werken.

De oplossing 

Achter de grote, lange bars staan verschillende uitvoeringen van de Gamko E3 flessenkoelingen. Speciaal voor O’Leary’s zijn er combinaties gemaakt van lades en glasdeuren waardoor er geen compromissen gesloten hoeven te worden.

De blikvangers van O’Leary’s

In het midden van de zaak staat een enorme, ronde bar met een grote zuil erin. Om maximaal gebruik te maken van de oppervlakte zijn er MG3 modellen verwerkt in de zuil. Van alle punten aan de bar is daardoor het assortiment zichtbaar voor de gast. Vernieuwde modellen, energiezuiniger met groter display oppervlak en alles is voorzien van dimbare ledverlichting.  In dezelfde ronde bar onder het blad zijn de nieuwe GM3 flessenkoelingen met lades geplaatst. Een groot voordeel hiervan is de opbergcapaciteit en de overzichtelijke opbergruimtes.

Wouter aan het woord

“O’Leary’s was een creatief proces. Niet alles was vanaf de start al vastgesteld. René is een pragmatische man, denkt vooral in mogelijkheden en gaat al snel over in doen. Een franchiseorganisatie is vaak meer gereguleerd en wil beproefde opstellingen of werkwijzen niet snel loslaten. Dat snijvlak hebben we goed bewandeld met elkaar en ik denk dat het resultaat fantastisch is geworden voor alle betrokken partijen. Zonder onze inzet was het lastiger geweest al deze partijen op één lijn te krijgen. Onze bonus was dat we in een prachtige zaak met veel röring eromheen, nieuw ontwikkelde producten direct konden gaan installeren.”

Contact

Ondanks de zware tijden voor de horeca door het corona virus, heeft O’Leary’s het personeel altijd op nummer één geplaatst. René hecht heel veel waarde aan zijn horecafamilie. Een echte horecaondernemer met een hart van goud en daar wil Gamko graag mee samenwerken! 

Wil jij ook een samenwerking met ons aangaan en je team versterken met de koelingsexperts van Nederland? Kom in contact met een van de Gamko experts.

Hoe duurzaam zijn wij?