Bespaar met de flessenfrigo's van Gamko!

Bij Gamko begrijpen we dat de flessenfrigo moet passen bij de rest van de bar. De horecakoeling moet hierin opgaan en geen losstaand onderdeel zijn. Het design van de koeling vinden wij daarom net zo belangrijk als de prestaties die onze flessenfrigo levert. De GB-Line is een uitbreiding op het ruime productassortiment dat Gamko biedt. De GB-Line is een kwalitatief hoogstaande productlijn met een prachtige uitstraling. Robuust gebouwd voor gebruik in de Belgische horeca!

  • Nederlandse kwaliteit
  • Levering en installatie door plaatselijke koeltechniekers
  • Snelle service en onderhoud door plaatselijke koeltechniekers
  • 5 jaar garantie als je een Gamko koeling aanschaft via één van onze Belgische dealers
Bekijk GB-LineBekijk overige producten

Een nieuwe flessenfrigo verdient zich terug!

Een nieuwe frigo is een behoorlijke investering, maar doordat duurzaamheid en innovatie bij Gamko voorop staan, worden de koelingen ook steeds zuiniger. Bij iedere ontwikkeling maken we grote stappen in het verminderen van energieverbruik. Hierdoor bespaar jij al snel 40% op het energieverbruik bij het vervangen van een stekkerklare flessenkoeling. Dat is een forse besparing waardoor je de aanschaf snel weer kunt terugverdienen. Bovendien heb je met een nieuwe flessenkoeling geen rekening te houden met onverwachte reparatiekosten. Weten hoeveel je precies bespaart met een nieuwe koeling? Gebruik dan onze handige energievergelijker.

Bereken je besparing

Betaal je Gamko koeling in termijnen

Heb je plannen om een nieuwe koeling aan te schaffen of een complete bar in te richten of te renoveren? Wanneer je kiest voor een van de koeltechnische oplossingen van Gamko, kun je kiezen voor gespreide betaling. Daarbij betaal je geen rente en wordt het bedrag gewoon verdeeld over twaalf gelijke aflossingstermijnen. Topkwaliteit was nog nooit zó dichtbij, want de prijs hoeft op deze manier geen issue te zijn.

  • 0,0 % rente over je lening
  • De eerste drie maanden betaal je helemaal niets
  • Gespreid aflossen over 12 maanden
Meer over gespreid betalen

Wij staan voor je klaar!

Wij Belgen Bourgondiërs? Jazeker! En bij al dat lekkere eten (of gewoon zonder) hoort een lekker gekoeld drankje. Maar… geen enkel project is hetzelfde.

Daarom helpen we je graag bij de keuze voor de juiste koelingen en geven we je graag advies over de inrichting van de bar. Onze Belgische vertegenwoordiger denkt graag met je mee.

Herstellen en onderhouden is een vak apart. Onze techniekers staan voor je klaar, ook in het weekend en op feestdagen. Wij hebben een landelijk netwerk van techniekers in België die beschikken over de technische kennis en vaardigheden om alle plaatsingen en herstellingen snel en vakkundig uit te voeren. Ook voor preventief onderhoud om storingen te voorkomen en het energieverbruik van uw installatie zo laag mogelijk te houden, kan je terecht bij één van onze techniekers.

 

Neem contact op met onze Belgische vertegenwoordiger
Hoe duurzaam zijn wij?