Al 65 jaar dé keuze voor professionele koelingen

Gamko staat al 65 jaar voor kwaliteit en innovatie op het gebied van professionele drankenkoelingen, en we kijken ernaar uit om dit samen met jou te vieren. Profiteer in september van €250 cashback bij aanschaf van een nieuwe Gamko koeling én maak daarnaast ook nog kans op een gepersonaliseerde flessenkoeling!

Cashback aanvragen

Gamko 65 jaar – jubileumactie

Vier met ons het 65-jarig jubileum van Gamko! Koop een Gamko koeling via een erkende dealer tijdens de actieperiode van 1 september 2023 tot en met 30 september 2023, en profiteer van €250 cashback. Doe mee met onze jubileumactie en ontdek hoe jouw horecaonderneming kan profiteren van deze unieke kans!

 

1958 – 2023

 • In 1958 vond de heer Van Gammeren de bierkoeler uit en schiep de bedrijfsnaam Gamko door zijn eigen naam ‘van GAMmeren’ te combineren met KOeling.
 • In 1977 verhuisde Gamko naar het huidige hoofdkantoor in Etten-Leur.
 • Door de uitbreiding en groei van het bedrijf  opende Gamko in 1981 een vestiging in Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk, als verkoopkantoren op internationaal niveau.
 • In 1997 werd het bedrijf verkocht aan Specialty Equipment Companies (SEC).
 • In 2000 wordt het verkocht aan Carrier, een onderdeel van United Technologies Companies (UTC).
 • Sinds 1 oktober 2008 is Gamko onderdeel van de Amerikaanse multinational Illinois Tool Works (ITW).
 • Sinds 2017 vertegenwoordigt Gamko ook het merk Foster voor professionele keukenkoelingen in de Benelux.
Meer over Gamko

Hoe werkt de actie?

1. Aanschaf Gamko koeling: Koop een Gamko koeling bij een dealer tijdens de actieperiode 01/09/23 tot en met 30/09/23. De Gamko dealer levert en factureert de koeling onder eigen voorwaarden.

2. Aankoopbewijs uploaden: Vraag zelf de cashback aan door je aankoopbewijs te uploaden onderaan deze pagina. Zorg ervoor dat je alle benodigde gegevens correct invult.

3. Ontvang €250 cashback: Na verificatie en goedkeuring van je aanvraag, storten wij binnen 6 weken het bedrag van €250 rechtstreeks op de rekening van jouw horecaonderneming. Een mooie meevaller voor jouw zaak!

4. Win een gepersonaliseerde koeling: Als kers op de taart maak je ook nog eens kans om een gepersonaliseerde koeling (model GM3/2) met eigen logo te winnen. Onder alle cashback aanvragers verloten wij deze unieke prijs!

Let op: deze actie is alleen geldig voor apparatuur die is aangeschaft via een erkende wederverkoper en wanneer je eigenaar wordt van de nieuwe Gamko koeling. De €250,- cashback geldt eenmalig en slechts voor 1 koeling per horeca locatie. De winnaar van de gepersonaliseerde koeling wordt na afloop van de actieperiode persoonlijk op de hoogte gesteld.

Bekijk de actievoorwaarden

Cashback formulier

  Bladeren

  actievoorwaarden

  Bladeren

  actievoorwaarden

  De cashback is afgelopen
  Onze Cashback actie is helaas afgelopen. Blijf als eerste op de hoogte van onze nieuwe acties, schrijf je in voor de nieuwsbrief!
  Hoe duurzaam zijn wij?